2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یعنی بمدت ۹ ماه  اش نذر میدی ک نذر امام جواد هس واین خانم خواهرش تو ماه چهارم نذر حامله میش ...

مقدارش فرقی نمیکنه چقد باشه ؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
آها متوجه شدم، میگن هرماه قمری یه دیگ آش نذر کنن ب نیت جوادالائمه ع

افرین . بعد گفتن حتی اینو ب همسایشونم گفتن ک عروسش حامله نمیشده ک با این نذر خدا جوابشون داده و بچه دار شدان

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
مقدارش فرقی نمیکنه چقد باشه ؟؟

نه عزیزم . مهم اینه هر ماه قمری شما یه دیگ درست کنی ۲_۳کاسه بدی بیرون

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
افرین . بعد گفتن حتی اینو ب همسایشونم گفتن ک عروسش حامله نمیشده ک با این نذر خدا جوابشون داده و بچه ...

چندم ماه قمری واندازه آش فرقی نمیکنه؟

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
کامل بگوو دیگه

گفتم عزیزم 

نه عزیزم . مهم اینه هر ماه قمری شما یه دیگ درست کنی ۲_۳کاسه بدی بیرون

ممنون گلم...خدا حاجت قلبیتونو بده که به یاد ما منتظرها بودی

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
عزیزم چندم ماه قمری آش بپزیم میشه واضح توی ی پست توضیح بدی گلم...

توی ۹ ماه قمری  هر ماه اش میپزی و نذر میدی. ک خانومه گف خواهرش ماه۴ حامله شده . من خواستم اینجا بگم تا مامانای اینده انشالله بحاجتشون برسن