2777
2789

سلام خانما میشه کمکم کنید میشه از سفیداب برای سفید شدن کشاله های ران و قسمت بیرونی واژن هم استفاده کنیم؟کسی چیزی میدونه

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا بدترش میکنه ک

واقعا ممنونم که گفتین اخه من اصلا سفیداب استفاده نکرده بودم تازه گرفتم و برای بدنم استفاده کردم و کشاله ران هامو هم کشیدم فقط تاالان ذهنم مشغوله مشکل زنانگی که ایجادنمیکنه

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
یعنی انقدر سیاه؟؟

منم آره چ کنم؟

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
یعنی انقدر سیاه؟؟

نه من فقط نمیدونم چطور از سفیداب استفاده میکنن اتفاقا زیاد مشکل ندارم ازاول درست شیو کردم من فقط شنیده بودم سغیداب لایه برداره برای بدن 

سفیدی واژن و زیر بغل اینا

من خداروشکر فعلن زیاد نیازم نیست فقط چندروز پیش برای زیر بغل رفتم اپیلا پوستم نازکه سوخت😑مرسی❤برای زیر بغل استفاده میکنم 

استفاده کن بد نیس

من فقط ترسم ازاین بود مشکلی برام ایجاد نکنه ❤مرسی اصلا نمیدونم چرا از بس خانمای بزرگتر بهم گفتن مراقب خودت باش یه وقت عفونتی چیزی باعث نشه بچه دار نشی بخدا برام تبدیل به فوبیا شده بچه دار نشدن