2777
2789

بزن رو ثبت نام عزیزم. فقط شمارت باید جدید باشه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیز.میخوای این کاربریتم داشته باشی؟ اگر آره گمانم باید با یه خط دیگه عضو شی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نه اینو حذف کنم

مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگر اینو حذف کنی بتونی با همین خط باز عضو شی.ولی شما بازم بپرس از باتجربه های سایت

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگر اینو حذف کنی بتونی با همین خط باز عضو شی.ولی شما بازم بپرس از باتجر به ه ...

نه عزیزم من پرسیده بودم از نی نی یار.. دیگه از این شمارت نمیتونی استفاده کنی حتی اگه کاربریت حذف بشه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
میشه نی نی یاروتگش کنیداینجا

@نی_نی_یار_5  

ثبت نام نداره اخه کجاس

گوشه بالا سمت چپ ثبت نام داره. ولی الان که تو این حسابتی نمیبینی باید خارج بشی بعد بیای نی نی سایت دوتا  گزینه هست یکی ورود و یکی ثبت نام