2777
2789
عنوان

مطلب در مورد ماه گرفتگی

760 بازدید | 3 پست
این مطلب خلاصه شده مطالب هفته نامه سلامت میباشد
ماه گرفتگی
بیماری ماه گرفتگی یا در اصطلاح پزشکی پور ساوین استین(PWS ) یا لکه شرابی
در مورد این بیماری که گفته میشود که مادر باردار اگر دست روی صورت بکشد پوست نوزادش دچار ماه گرفتگی میشود توهمی بیش نیست وبه هیچ عنوان جنبه علمی ندارد این بیماری به وسیله لیزر به طور کامل قابل درمان است البته این کار شاید نیاز به جلسات متعدد (حتی در 15 جلسه )داشته باشد
PWS یک ضایعه عروقی است که به دلیل گشاد ماندن عروق پوست در بدو تولد به صورت یک لک صورتی رنگ بروز میکند کم کم این رنگ صورتی به قرمز و ارغوانی تغییر رنگ میدهد و گاهی به صورت برجسته ظاهر می شود گاهی پرخونی این قسمت از پوست موجب افزایش حجم بافت نرم منطقه زیرین نیز می شود از هر هزار نفر 3 نفر دچار PWS هستند که البته سایز این ضایعات بسیار با هم متفاوت اند .ضایعات PWS روی صورت از همه جا شایع ترند ولی گاهی روی بدن و دست و پا نیز ممکن است بروز کنند
گاهی لازم است فشارداخل چشمی توسط چشم پزشک بررسی شود یا عکس رادیوگرافی جمجمه انجام می شود مشاوره نورولوژی نیز در اکثر مواقع لازم است
در ضمن ضایعات صورت حتی بهتر از دست و پا و تنه به لیزر جواب میدهند
بیمارانی که این ضایعه را در پلک های بالا و پایین دارند باید حتما تحت معاینه چشم پزشکی قرار بگیرند چون خطر رخداد گلوکوم (آب سیاه چشم)در این افراد بالاتر از افراد عادی است
PWS ها جزو گروهی از اختلالات عروقی به نام مالفوماسیون های عروقی هستند که در آن مویرگ های سطحی و عمقی پوست گشاد میشوند PWS در بدو تولد وجود دارد و تا آخر عمر باقی میماند سطح ضایعه با بزرگ تر شدن سطح پوست با افزایش سن بزرگ تر و وسیع تر می شود
مشاهیر ماه گرفتگی:
افراد مشهوری که دچار ماه گرفتگی میباشند
میخاییل گور باچف(روی سر)___تینا ترنر (روی شانه )____ریچارد گر(سمت چپ بالای کمر)_______کاترین زتا جونز (روی ساق پای چپ)______جاشوآ جکسون(روی شکمش)
من نمیدونم والا اما من مامانم وقتی باردار بوده ماه گرفتگی میشه بابام بهش میگه بذار امتحان کنیم خلاصه بابام انگشتشو میذاره روی ساق پای مامانم دقیقا همونجا یی که بابام انگشتشو گذاشته جای دست بابام روی ساق پای داداشم هست هههههههههههههههههه
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.