اکستنشن مژه داشتم خسته شدم امروز خودم مژه ها رو جدا کردم الان رفتم جلو آینه دیدم کلی از مژه هام کنده شده و خیلی کم پشت شده 😭😭کی مژه هام در میاااااد؟چیکار کنم زودتر رشد کنه و مثل قبل بشه کمکم کنین😭
محلول مڗه سریتا رو خیلی تعریفشو شنیدم میگن هم پرپشت میکنه هم بلند یکی هم تو سایت استفاده کرده بود عکس مڗه هاشو ک دیدم باورم نمیشد خیلییی عالی بود مڗه هاش واقعا
من محلول سریتا هم ابرو هم مژه استفاده کردم عالی عالی عالی بوده.مخصوصا من مژه های چشم چپم بخاطر ضربه ریخته بود و کچل بود کاملا پر شده. دیدم خوبه رفتم از هر کدوم دو سه تا گرفتم ذخیره دارم.حتما استفاده کنید.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
محلول مڗه سریتا رو خیلی تعریفشو شنیدم میگن هم پرپشت میکنه هم بلند یکی هم تو سایت استفاده کرده بود عک ...
جدا؟
من مژه هام پر بود و فر خوشگل اما یه مدت با ریمل شبا خوابیدم الان حس میکنم کم شده مژه هام.
خوبه بگیرم؟
آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
قیمتش چنده؟مصرف رو قطع کنیم دوباره نمیریزه؟بعضی هاشون اینجوری ان
ن عزیزم من سر ی حادثه ای مژهام کاملا ریخت با اینا الان عادی عادی شده روغن کرچکو با برس مژه شبا بزن بخاب صب با اب بشور تو طول روز با ی برس دیگ روغن زیتون بزن عالیه
باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
قیمتش چنده؟مصرف رو قطع کنیم دوباره نمیریزه؟بعضی هاشون اینجوری ان
ببین کلا برای مو چه ابرو و مژه چه موی سر هر دارویی رو یکدفعه قطع کنی ریزش داری. باید کم کم قطع کنی. قیمت قلم آبروش ۱۰۰ تومن شده قیمت محلول مژه اش ۵۰ تومن. من تا ۷۰۰ تومن هم برای ابروم محلول گرفتم جواب نداد اما این خیلی خوبه خیلی.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن