زینووووووووو مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 عنوان انتخاب اسم پسر... لطفا شرکت کنید.. . | مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 67 پست سلام خانما... چندماه دنبال اسمم , مخم سوت کشید دیگه😑 اینارو انتخاب کردم (ازهیچکدومم خوشم نمیاد فقط درحد یه گزینه هستن) میشه نظر بدید ,یا پیشنهاد جدید بدید ... سامیار ,سانیار , سامان , سپهرآرادرادمهر , رایان ... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 1397/09/23 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 آرشام...رُهام ..پرهام...اراد..سپهر...آرتین...شهاب خودم پسردار بشم یکی از اینا رو میزارم برا اسم ... انشالله عزیزم... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
خوش_اندام۷۶ عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 842 سامیار باکلاسترینه.. متین و مهیارم من دوس دارم. سامیار خیلیییییییییی تکراری شده همه اسم بچشونو گذاشتن سامیار والا طایفه ما ک اینجوره وزن شروع=۶۵.۸۰۰ هدفم رسیدن ب وزن ۵۸ من میتونمممممممممم
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22072 رادمهر که شبیه فامیلیه،من چون اسمهای عجیب دوس ندارم بنظرم سامان قشنگه بین اسمهای انتخابیت جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الی_عزیزی عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 3445 آریوآرشا 😊 آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
زینووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 رادمهر که شبیه فامیلیه،من چون اسمهای عجیب دوس ندارم بنظرم سامان قشنگه بین اسمهای انتخابیت منم اسمای عجیب دوست ندارم... دوست دارم ساده و شیک باشه... سامان و سپهر خیلی خوش صدان آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
فرشته1234 عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 280 من اسم پسرمو گذاشتم نیکان😍 لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
kimijoooooon عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 16 منم اسم دختر میخوام هیچی قشنگ پیدا نکردم هنوز جانان.گلیا.اتاناز.مسیحا.اریانا.یاسمین.سونیا.نازنین.
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22072 منم اسمای عجیب دوست ندارم... دوست دارم ساده و شیک باشه... سامان و سپهر خیلی خوش صدان آفرین عزیزم مثل خودمی😍 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خوش_اندام۷۶ عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 842 معنی اسم ساشا چیه؟؟خیلی خوشم اومد ازش وزن شروع=۶۵.۸۰۰ هدفم رسیدن ب وزن ۵۸ من میتونمممممممممم
زینووووووووو مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 معنی اسم ساشا چیه؟؟خیلی خوشم اومد ازش ساشا یه اسم یونانیب معنای مدافع و محافظ مردان آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...