2777
2789

سلام دوستان خوبید .این تاپیک رو زدم تا با هم درد و دل کنیم و حرف بزنیم و جواب سوالات همدیگه رو بدیم .

خب از خودم بگم .من ۲۱ سالمه یه دختر شیش ماهه دارم.اسمش هلیاست ...

من شهریور ۹۶ حالمه شدم و سه هفته از موعد پریودم گذشته بود و هنوز نمیدونستم حامله هستم و بعد از یک هفته که از موعدم گذشت بیبی چک کاملا منفی بود .من دلدرد و سینه درد داشتم و هر روز ورزش میکردم تا یک روز که از ورزش برمیگشتم با ناراحتی رفتم داروخانه تا قرص یا امپولی برای پری شدن بگیرم که خدا خیر بده خانمی که اونجا کار میکرد (هرچی فکر میکنم نمیدونم اسم شخصی که تو داروخانه کار میکنه چیه ؟؟😂😂)بهم گفت بیبی چک بزن منم گفتم زدم و منفی بود گفت یه بار دیگه بزن خلاصه بیبی چک گرفتم و راهی خونه شدم و سریع اولین کاری که کردم رفتم دستشویی چون داشتم منفجر میشدم 😂😂.بعد با ناامیدی و خنده بیبی چک رو زدم و همین به خط tرسید یه خط انداخت و ثانیه به ثانیه پررنگ تر شد و من مات و مبهوت مونده بودم اولین کاری که کردم به بچه های گروه مون گفتم که تو همین نی نی سایت پیداشون کردم و رفتیم  گروه زدیم ‌ و عکس دادم و همه تبریک گفتن ولی باور نداشتم بعد به مامانم زنگ زدم و گفتم که خوشحال شد و گفت برم ازمایش بدم منم سریع اماده شدم دوباره رفتم بیرون تو راه همش ناخوداگاه لبخند میزدم و استرس داشتم ازمایش که دادم گفت ساعت ۳ جوابش اماده هست من ساعت ۱۱ ازمایش دادم خیلی استرس داشتم دوباره راهی خونه شدم و تمام مدت با بپه های گروه حرف میزدم و امیدوارم میکردن که مثبته البته ناگفته نمونه که همش ۳ ماه تو اقدام بودم ولی خب استرس که نمیشه نداشت .ساعت که ۲:۳۰ شد راه افتادم سمت ازمایشگاه وقتی وارد شدم قلبم انقدر تند میزد که گفتم الان از قفسه سینم درمیاد نفسم هی تند میشد و گاهی کند .اسمم رو گفتم برگه جواب رو با لبخند داد ولی هیچی نگفت منم برگه رو باز کردم دیدم عدد نوشته شده ۳۶۶ هست برگشتم با لبخند بغض کرده ای گفتم جوابش مثبته ؟برگشت گفت بله خانم مبارکه .با ذوق تشکر کردم اومدم بیرون سریع زنگ زدم به مامانم و گفتم مثبته خیلی خوشحال شد و ذوق کرد گفت من تو راه خونه هستم (مامانم سر کار میره)و منم راهی خونه مامانم شدم و یه جوراب بچه گونه تو راه خریدم بعد زنگ زدم به همسرم گفتم من میرم خونه مامانم تو هم بیا اونجا شب اونجا میمونیم قبول کرد .مامانم همین منو دید بغلم کرد و کلی تبریک گفت شب برای همسرم یه جعبه کادو شده گرفتم بیبی چک و جواب ازمایش و جوراب رو گذاشتم . شب بعد شام رفتم تو اتاق و گفتم برات یه کادو دارم چشمات رو ببند بعد جعبه رو دادم دستش گفتم حدس بزن گفت کفشه (اخه چند روز قبلش گفت کفش ندارم باید برم بخرم ) منم گفتم اره همزمان هم فیلم میخریدم (با گوشی خودش خریدم بعدا حواسش نبود پاکش کرد 😢😢)بعد چشماش رو باز کرد وتوی جعبه رو نگاه کرد با دیدن بیبی و ازمایش و جوراب نگاهم کرد و گفت اینا چیه ؟منم خندیدم گفتم یعنی تو نمی دونی ؟یهو چشماش ذوق زده شد و گفت اره ؟؟منم سرم رو انداختم پایین و گفتم اره .بغلم کرد و کلی خندید .یادش بخیر .کلی خاطره دارم مامانم میخواست به داداشم بگه از خجالت زیر پتو قایم شدم کلی حس و حال خوب داشت عین یه خواب برام گذشت و الان دختر شیش ماهم کنارمه عکسشم براتون میذارم شما هم عکس نی نی هاتون رو بذارین یا خاطره دیدن اول بیبی مثبت یا ازمایشتون رو بذارید ...

اینم بگم من ۲۴ شهریور موعد پریودم بود و ۵ مهر فهمیدم حامله هستم و ۲۴ مهر رفتم سونوگرافی و صدای قلب قشنگش رو شنیدم ....😍😍

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

گلم چندکیلو اضافه وزن گرفتی؟؟،:دوباره ب هیکل قبت رسیدی؟؟ترک بارداری چی؟؟بعد اقدام بودی قرص کلومیفن یا تحریک تخمکم خوردی؟؟ممنون میشم ج بدی

وزن شروع=۶۵.۸۰۰  هدفم رسیدن ب وزن ۵۸  من میتونمممممممممم  

چه حس قشنگى عزيزم.خدا بچتو حفظ کنه منم چهار ماهه و اقدامم و هنوز حامله نشدم.اين ماه دو هفتس عقب انداختم ولى سه بار بيبى چک گرفتم منفى بوده.فردا ميخوام برم دکتر ميدونم باردار نيستم ولى خيلى دوس دارم هرچه زودتر باردار شم دوس دارم حس مادرشدنو تجربه کنم.من 22 سالمه و 2 سال و چهار ماهه ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چندکیلو اضافه وزن گرفتی؟؟،:دوباره ب هیکل قبت رسیدی؟؟ترک بارداری چی؟؟بعد اقدام بودی قرص کلومیفن ی ...

عزیزم من از ۶۳ رسیدم به ۸۵ کیلو و بیشتر بدنم ورم بود ترک یکم شکمم و پهلوم گرفت الان ۵۷ کیلو هستم .من فقط گلوکوفاژ خوردم فقط .الان شما تو اقدامی؟

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
چه حس قشنگى عزيزم.خدا بچتو حفظ کنه منم چهار ماهه و اقدامم و هنوز حامله نشدم.اين ماه دو هفتس عقب اندا ...

عزیزم ایشالله زودی باردار میشی منم اصلا حدس نمیزدم مادر شدم از اول مهر هر روز میرفتم پارک و فقط ورزش و پیاده روی حتی میدوییدم من تا ۵ مهر نشون نداد بعدش نشون داد اصلا نگران نباش

دوستان شما هم خاطراتتون رو اینجا بنویسین حتما

سلام عزیز

من ۲۴سالم تیر ۹۶باردار شدم تو چهارمین ماه از اقداممون ولی متاسفانه مهرماه ۹۶سقط شد خیلی ناراحت بودن ولی توکل کردم به خدا مطمین بودم یه حکمتی داشته بعد چهارماه دوباره اقدام کردیم به بارداری که خداروشکر همون ماه اول باردار شدم و ۲۹مهر امسال دخترم دنیا اومد😊

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیز من ۲۴سالم تیر ۹۶باردار شدم تو چهارمین ماه از اقداممون ولی متاسفانه مهرماه ۹۶سقط شد خیلی ن ...

اخی عزیزدلم حتما حکمتی داشته خدا دخترت رو برات نگه داره  اسم دختر نازت چیه ؟

اخی عزیزدلم حتما حکمتی داشته خدا دخترت رو برات نگه داره  اسم دختر نازت چیه ؟

ممنون فدات شم.درست میگی عزیز حتما به صلاحم بوده

فاطمه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چرا کسی خاطره نمینویسه

یعنی کسی نمیخواد خاطره مادر شدنش رو بنویسه؟؟