2777
2789
عنوان

لباس روز اول نوزاد

98 بازدید | 7 پست

سلام خانوما . خوبید؟ 

من زایمانم تو بهمن ماه هستش . اول یا سوم بهمن میوفته . لباس برا نی نیم قبلا گرفتم ولی به نظرم به درد تابستون میخوره. تو این موقع فک کنمدباید لباس گرم بگیرم؟  خانوما نظر شما چیه لباس پشمی بگیرم براش ؟ 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

عزیرم مگه قراره نی نی رو ببری تو فضای باز؟ خب چه بیمارستان چه خونه حتما گرمه هواش. یه دست نخی تنش کن یه پتو نوزادی یا قنداق فرنگی هم که دورش باید بپیچی

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره . یه بادی رکابی و یه دونه استین بلند روش با شلوار و یه دونه سرهمی مخمل یا یه چیز کلفت از روش به ...

بعنی سر همی هم روی اون سه تیکه تنش کنم . بچم کلا میشه لباس 😊

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
اگه خیلی نگرانی میتونی یه سرهمی هم بپوشی براش ولی پشمی واسه تو اتاق خوب نیست

اخه مسیر خونه تا بیمارستان هم دو ساعته خواستم ببرمش خونه لباس گرم تنش کنم

بادی زیر دکمه دار استین بلند بگیر با سرهمی جوراب دار مخمل و نخی کلاه هم حتما بگیر دورپیج هم حتما بگیر کافیه چون بیرون که نمیرین زیاد خیلی کوچولو 

برای عید نوروز لباس گرم تر بگیر که میرین بیرون زیاد نه چون هوا زود گرم میشه 

بادی زیر دکمه دار استین بلند بگیر با سرهمی جوراب دار مخمل و نخی کلاه هم حتما بگیر دورپیج هم حت ...

بادی زیر دکمه دار داره سرهمی نخی هم داره یه سرهمی مخمل براش میگیرم