2777
2789

چون ظاهرش يه جوريه يعني سنش بالاسو اينا چيزي نيس سرش حساس شم دعوا كنم اما نميتونم بيخيالم باشم!

نامزدم حتي اسمشو نميدونه اما روابط اجتماعي خوبي داره باهاش حرف ميزنه حس مي كنم اون بد برداشت كرده بعد الان دختره با من بده!!!!!!!من اصلا نميدونم چرا اون با من بده!!!!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ازاینا ک زیادن نامزدتون باید ادم درستی باشه ، اگرم ب دختره پا داد بذار بره باهمون چون لیاقتش هم ...

مثلا منو ميبينه ها تو مغازه بعد جوري كه منو نديده مياد اسمشو صدا ميزنه باهاش حرف ميزنه ميره!

كنار مغازه همسرم يه مغازه هست كه يه دختر سليطه فروشنده اونجاس! و خودشو به نامزدم نزديك ميكنه! از دوس ...

اصلا چرا نامزدت با نا محرم حرف میزنه و گرم میگیره؟ اگر اوپن مایندی کلا باش اگر متعادلی که کلا بگو حرف نزنه

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
اصلا چرا نامزدت با نا محرم حرف میزنه و گرم میگیره؟ اگر اوپن مایندی کلا باش اگر متعادلی که کلا بگو حر ...

من نيستم! اما خسته شدم ازبس حساسيت به خرج دادم  و واقعا يه وقتايي ميگم شايد من زيادي گير ميدم!

مثلا منو ميبينه ها تو مغازه بعد جوري كه منو نديده مياد اسمشو صدا ميزنه باهاش حرف ميزنه ميره!

توهم تئکه بنداز ...ب نامزدت بگو ... عزیزم چطور ادمای نیازمند توجه رو تحمل می کنی ... فقط گیس کشی نشه صلوات😂🤣

توهم تئکه بنداز ...ب نامزدت بگو ... عزیزم چطور ادمای نیازمند توجه رو تحمل می کنی منکه دیدمت خیالت را ...

عاشقتم!

واقعا اينجوري تيكه بندازم؟

خيلي عصبيم ميكنه 

مياد با اون گرم ميگيره منو محل نميكنه!

موندم يه بار ديگه جلوم بياد يه چي بگم مثلا بگم همسرم كار داره اگه مشكلي دارين من حلش كنم

الان من چه برخوردي كنم؟

میاد مغازه اصلا نگاهش نکن دقیقا ندید بگیرش 

اون می‌خواد حرصتو دراره

بنظرم اگ از طرف شوهرت خیالت راحته درموردش صحبت نکن چون مردها زود نظرشون جلب میشه ی موقع ها ما خانوما خودمون باعث میشیم 

همسرت فکر میکنه حتما اون تحفس ک حساسی. اون دختره هم فعلا در حد یه پشه مزاحمه فکر نکنم برات مشکلی ب وجود بیاره مگه اینکه خودت باعث‌شی 

ولی میتونی ب همسرت بگی من از تو خیلی مطمئنم و میدونم این دختره در حدی نیست و فوق عادی هس ولی خواهشا یجوری برخورد کن ک حساب کار دستش بیاد 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
میاد مغازه اصلا نگاهش نکن دقیقا ندید بگیرش  اون می‌خواد حرصتو دراره بنظرم اگ از طرف شوهرت خیا ...

گفتم بهش كه اين ادم در حدي نيس كه من اصلا بهت گير بدم اما داره بهم بي احترامي ميشه و باعثش تويي!