haaaana مدیر عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 2297 عنوان سرویس چینی جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 33 پست چرااینقدر گرون شدن ماه پیش قیمت گرفتم ۹۵۰تومن بود الان بهم میگه یک و چهارصد . چیز شیکی هم پبدانکردم چکاااارکنمممم , ۲۴نفره میخواستم اما الان خیلی گرونننننن۱۸تا میگیرم . عکس سرویس چینیتون میفرستین ببینممم تیکر عروسیمه 1397/09/23 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haaaana مدیر استارتر عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 2297 برا من از ایناست تیر ماه خریدم حدودا هفتصد شد میتونی سرویس برنداری تیک برداری مثلا بگی از این طرح سه ... خوشکله مبارکت باشه نه عزیزم من جهیزیم خودم دارم میخرم ن خانوادم . سرویس پردیس و تقدیس ک اینا جاشمعی ندارن که تیکر عروسیمه
haaaana مدیر استارتر عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 2297 حال ندارم برم از کابینت عکس بگیرک از نت الان گرفتم،زرین طرح شاپرک دوسال پیش گرفتم یک ودوبست درجه عال ... مبارکت باشه عزیزم تیکر عروسیمه
vidakhanoom عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 485 خوشکله مبارکت باشه نه عزیزم من جهیزیم خودم دارم میخرم ن خانوادم . سرویس پردیس و تقدیس ک اینا ... ن دارن همشون دارن برا من تقدیسه داشت برنداشتم مال ابجیامم پردیسه خودتم بخری چ فرقی داره عزیزم اول اینک مبارکت باش ب خوشی انشالله بعدشم عزیزم میتونی بجای اینک یک ونیم بدی تیکه برداری چیزای زیادی بخری اگ صرفه جویی کنی خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤