2777
2789
عنوان

زمان تشکیل جنین در آی وی اف

2471 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من یه سوال دارم لطفا اونایی که آی وی اف کردن یا اطلاعی دارن جواب بدن ممنون میشم 

من دریروز پنجشنبه پانکچر کردم حوالی ظهر بود ولی گفتن که شنبه برم برای انتقال الان من خیلی ناراحتم هرچی سرچ میکنم نوشته جنین در سه تا پنج روز تشکیل میشه ولی تا شنبه ظهر که میشه دوروز 

تا پنج روز جنین میشه بلاست بهتره

ولی اگر خودتون میخاید اطلاع بدید که میخام پنج روزه باشه ولی ریسک داره احتمال از بین رفتن تا بلاست هست اگر تخمک زیاد داشتی انجام بده

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
تا پنج روز جنین میشه بلاست بهتره ولی اگر خودتون میخاید اطلاع بدید که میخام پنج روزه باشه ولی ریس ...

عزیزم من همش یه دونه فولیکول داشتم خودشونم گفته بودن که یه دونه هست میخوای پانکچر کنی ؟ و اینکه ممکنه تخمکی توش نباشه ولی من ایمان قلبی داشتم که تخمک داره یکی دوساعت بعد پانکچر گفتن که تخمک داشته و سیکلوژشت و اریترومایسین دادن و گفتن شنبه بیا انقد ماذوق کردیم که حواسم نبودکه تا شنبه میشه دوروز امروزم که تعطیله میگم شنبه که رفتم اول برم بهشون بگم که دوروز کم نیست ببینم چی میگن 

من شنیدم تازه پنج روزه بشه بهترم هست 

میگم نکنه چون یه دونه هست واسشون مهم نیست و همین جوری میخوان انتقال بدن 

من نمیدونستم بیشتر بمونه  ممکنه از بین بره 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همش یه دونه فولیکول داشتم خودشونم گفته بودن که یه دونه هست میخوای پانکچر کنی ؟ و اینکه ممکن ...

چون یدونه داری بهتر ریسک نکنی مثلا از 7 تا تخمک تا بلاست شاید دوتاش بمونه .پس طبق دستور دکترت پیش برو توکل برخدا اگر خدا خواهد همان میشود که میخواهی😊 اصلا استرس نداشته باش 

از امروز تا اخر انتقالت روزی دو قاشق نشاسته تو اب حل کن بخور تا سه روز اول اناناس و کله پاچه بخور اگر قرص هیوسین داده بخور وگرنه خودت بگیر بخور یه دونه بخور یه دونم فردا 

چون یدونه داری بهتر ریسک نکنی مثلا از 7 تا تخمک تا بلاست شاید دوتاش بمونه .پس طبق دستور دکترت پیش بر ...

یعنی اگه بیشتر بمونه ممکنه که از بین بره؟ 

پس اینا لابد گفتن تا تشکیل شد انتقال بدیم ولی حرف من اینه که نکنه زیر  سه روز اصلا تشکیل نمیشه ولی چون دکتر شنبه میاد منو هم با بقیه میخوان انتقال بدن شاید یکشنبه دکتر نمیاد

والا منکه دیگه به هیچکی اعتماد ندارم ممکنه چون شنبه میاد نیکان منو هم با بقیه که مثلا سه روزشون کامل شده گفتن شنبه انجام بدن  که دیگه یکشنبه دکتر به خاطر یه نفر نیاد 

ازشون بعید نیست به فکر بیمار نیستن که میخوان دکترهای خودشون راحت باشن 

من فردا بهشون میگم که دلیل اینکه زیر سه روز میخوان انتقال بدن چیه؟

خودشونم میدونم که ذخیره من یک صدمه و ممکنه که دیگه تخمکی نداشته باشم نمیدونم چطور میخوان همچین ریسکی کنن 

از امروز تا اخر انتقالت روزی دو قاشق نشاسته تو اب حل کن بخور تا سه روز اول اناناس و کله پاچه بخور اگ ...

مرسی که گفتی اینارو بخورم چشم یه سوال در مورد هیوسین دارم نوشته بود اگه درد داشتید بخورید منم درد نداشتم نگرفتم الان خیلی مهمه هیوسین تاثیری داره ؟

مرسی که گفتی اینارو بخورم چشم یه سوال در مورد هیوسین دارم نوشته بود اگه درد داشتید بخورید منم درد ند ...

اره اندومترم ضخیم میکنه برا لانه گزینی خوبه خیلی خوبه

البته زیاد نخوری همراهشم ملین بخور چون باعث یبوست میشه از فردا به بعد نباید یبوست بگیری کل دوره رو سوپ و چیزهای ملین بخور هیوسین هم یبوست میاره بعد انتقال دیگه نخور

قبل رفتنت زیر شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده 

امشبم سوره مریمو بخون و توکل بر خدا نگران نباش منم دو هفته دیگه تقریبا انتقال دارم

البته زیاد نخوری همراهشم ملین بخور چون باعث یبوست میشه از فردا به بعد نباید یبوست بگیری کل دوره رو س ...

عجبا من تعجب میکنم پس چرا به من گفت در صورت درد حتی تو برگه چاپ شده هم نوشته درصورت درد

انشالله موفق باشی 

اره من مامانم پریودیش قطع نمیشد یه دکتر معمولی این رو بهش داد که ضخامت اندومتر بره بالا و پیودی قطع شه مامان من تو خون غلط میزد ولی تا این رو خورد به لکه بینی افتاد و قطع شد و تو نت چرخیدم تا یجا نوشته بود