2777
2789

7ماهه ازدواج کردم و با مادرشوهرم اینا تویه ساختمون زندگی میکنم خونه من جداست ولی غذا خوردنم وبیشتر چیزا با اونا یکی هستیم..و فقط موقع خواب میرم خونه خودم..نمیدونم شوهرمو چجوری راضی کنم جدا بشیم آخه قبول نمیکنه و تک پسرم هست و اخلاق بچه ننه ای داره

من واقعا خیلی اذیت میشم از اینکه با اونا تو یه خونم 

من سنم کمه و از خانومای باتجربه میخوام کمکم کنن 

قبل ازدواج دراین باره حرف نزده بودین ؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کم کم شروع کن

غذا خوردنو مستقل کن واحد جدا دارین دیگه مگه قدیمه همه دور هم باشن؟!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه جا میشینم ولی با کمال پررویی گفتم دوس دارم تو ظرفای خودم آشپزی کنم با شوهرم غذا بخورم

شوهر منم بچه ننه بود انقد مسخرش کردم هر چی میشد میگعتم از ننت اجازه گرفتی؟

حالا بهتر شده .قراره تا بعد عید بیایم بیرون

الان ک نمیشه یهو بگی بریم مقصر اصلیم خودتی

۱.قبل ازدواجت باید محکم میگیفتی خونه مستقل میخوای

۲.ازاولم نباید ناتارو شام میرفتی پاییین

یعنی چی فقط واسه خواب خونه خودتی. یکم خودتومشغول کن تا بچه نداری مثلا درس بخون یه کلاسی برو تا ب این بهونه بیشتر خونه خودت باشی بعدم کم کم با ارامش هیچوقت با دعوا نگو شوهرتو راضی کن ک برید.

کلی کانال هست سیاست همسرداری .یا الان ازتو نت بخون .

مرحله اولت اینه ک کم کم غذا خوردنتو جدا کتی تابلوم نباش ک مادرشوهرت زوم شه روت😐

بگو میخوام خودم آشپزی کنم. و بمون توی واحد خودتون . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.