2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

313 بازدید | 30 پست

سلام دوستان امروز عروسی اقوام نزدیکمون بود به من اصرار کردن که کادوی عروسی رو من اعلام کنم اخه من هم فن بیان خوبی دارم هم اعتماد به نفس بالایی ولی اولین بار بود که این کار رو می کردم ولی نمی دونم چی شد که تمادم مدتی که میکروفن تو دستم بود دستم داشت می لرزید صدام هم می لرزید دیدم همه دارن بهم میخندن و مسخره می کنن لرزش دستم بیشتر شد الان همش دارم خودم لعنت می کنم کاش من اعلام نمی کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دركت ميكنم منم تو دانشگاه يبار رفتم كنفرانس جلو ٢٠٠ نفر همينطوري شدم و كلي مسخره م كردن

بعد از من ٣ نفر ديگه هم اومدن خودشونم دستشون ميلرزيد و استرس داشتن

كلا طبيعيه 

هركسي جاي تو بود شايد اينجوري ميشد

توجه به آدماي بيشعور نكن

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

چقدر نادونن کسایی که مسخره میکنن واقعااااا خیلی ادم های چیپین😒

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عیب نداره بابا... اونایی که مسخره میکردن اوسکل بودن...اگه راس میگن خودشون می اومدن... 

من یادمه راهنمایی که بودم نمیدونم چی شد گفتم من سرود ملی رو میخونم سر صف

به خدا از لحظه ای که شروع کردم صدام میلررررزید و بچه ها بهم میخندیدن😂😂😂تا نصفه خوندم و داشتم از هوش میرفتم که ناظممون اومد میکروفنو گرفت و گفت دوستتون صداش گرفته... ولی من اصلا برام مهم نبود بهم میخندیدن

بیشتر از خودم ناراحت بودم که انقد استرسی ام😂😂

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕
عزيزم دركت ميكنم منم تو دانشگاه يبار رفتم كنفرانس جلو ٢٠٠ نفر همينطوري شدم و كلي مسخره م كردن بعد ا ...

من همیشه تو دانشگاه کنفرانس میدادم خیلی خوب بودم نمیدونم چرا اینجا اینطوری شد