2777
2789
عنوان

سلام خانما تو بیمارستان بستریم

261 بازدید | 21 پست

میشه برام یک ام الیجیب بخونید

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم گلم

چرا بستری؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

خدابدنده عزیزم

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
انشاللا تا فردا خوب شی ب حق امام زمان

مرسی دو ساله  کنسر معده دارم  دو ساله سوت کدم به کسی نگفتم از شیمی درمانی شدم  خسته شدم

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
برات 3تاخوندم انشالله زودتر خوب بشی

مرسی

خوندم😊😊

مرسی تنت نیاز مند طبیب نباشد

مرسی دو ساله  کنسر معده دارم  دو ساله سوت کدم به کسی نگفتم از شیمی درمانی شدم  خسته ش ...

ناامید نشو عزیزم خدا خیلییی بزرگه...اول از همه روحیه مهمه توی دوران درمان بقیشو بسپر ب خدا😊واست آیت الکرسی خوندم عزیزم انشالله خبر سلامتیتو همینجا ببینم😘

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

ایشاا... به حق امام زمان خدا بهتون سلامتی بده.دعا گوتون هست.

مرسی سلامتی و عمر با عزت داشته باشی