2777
2789

مگه میشه از16 هفته کامل مشخصه  دکتر خنگ بود😐

یا شاید پاهای جنین بسته بود اینجور مواقه میگن برو فردا بیا ببینم جنسیتو چون دادی پول همه چی زو

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه از16 هفته کامل مشخصه  دکتر خنگ بود😐 یا شاید پاهای جنین بسته بود اینجور مواقه میگن بر ...

چیدبگم والادکترگفت پوزیشن بچه جوریه که مشخص نیست گفت باسنش به طرف ماست وهیچی مشخص نیست حتی گفت نمیتونم احتمال بدم

چیدبگم والادکترگفت پوزیشن بچه جوریه که مشخص نیست گفت باسنش به طرف ماست وهیچی مشخص نیست حتی گفت نمیتو ...

نگف دوباره بری ؟زنگ بزن بکو  جنسیت بچه م مشخص نشد کی بیام ببینه دوباره دکتز باید  رایگان ببینن دوباره 

نگف دوباره بری ؟زنگ بزن بکو  جنسیت بچه م مشخص نشد کی بیام ببینه دوباره دکتز باید  رایگان ب ...

نه نگفت دکترانقدپرووبودگفتم بچم اولمه خیلی مهمه که جنسیتشوبدونم گفت خداتوشکرکن بچت سالمه حتماکه نبایدجنسیتش مشخص شه

نه نگفت دکترانقدپرووبودگفتم بچم اولمه خیلی مهمه که جنسیتشوبدونم گفت خداتوشکرکن بچت سالمه حتماکه نبای ...

دکتربی شخصیت معمولا همه میدونن جنسیت دوست دارن مادرها بدونن سریع میگن روزاول بچه من دمر بود اما دکترم گف پسرت امروز نمیزاره انومالی انجام بدم برو فردا بیا دوبار ام رفتم  پیاده روی شکلات خوردم بازم نشد موند روز بعد سی دی بهم داد تازه خودش گف چرا فیلم نگرفتی صدا قلبش تو فیلم نمیاد دوباره قلب گذاشت فیلم گرفتم ☺

نه نگفت دکترانقدپرووبودگفتم بچم اولمه خیلی مهمه که جنسیتشوبدونم گفت خداتوشکرکن بچت سالمه حتماکه نبای ...

کصافطا پول تعیین جنسیت هم میگیزن تو سونو الان جدا بخوای بری 40 تومنه 

دکتربی شخصیت معمولا همه میدونن جنسیت دوست دارن مادرها بدونن سریع میگن روزاول بچه من دمر بود اما دکتر ...

خوشبحالت آخه میدونی الان هزینه آنومالی انقدزیادکه نمیشه دوباره برم سونوزیادهم برای بچه ضررداره خیلی ناراحت شدم وقتی دکترگفت بچم مشخص نیست کاش پیش یک دکتردیگه میرفتم تابتونه تشخیص بده😭😭

کصافطا پول تعیین جنسیت هم میگیزن تو سونو الان جدا بخوای بری 40 تومنه 

آره شایدهفته دیگه برم سونوتعیین جنسیت چون دوست دارم بدونم جنسیت بچم چیه درسته فرقی نمیکنه ولی خب هرمادری دوست داره بدونه بچش دختره یاپسر

خوشبحالت آخه میدونی الان هزینه آنومالی انقدزیادکه نمیشه دوباره برم سونوزیادهم برای بچه ضررداره خیلی ...

اره خیلیه  فردا حتما زنگ بزن  بگو جنینم ناجور خوابیده بود جنسیت  ندید  دوباره میخوام بیام  توانومالی باید  میگفتن

آره شایدهفته دیگه برم سونوتعیین جنسیت چون دوست دارم بدونم جنسیت بچم چیه درسته فرقی نمیکنه ولی خب هرم ...

دقیقا خدا نکذره ازشون پول مفت میگیرن کارانجام نمیدن 

انشالله ک سالم باشه 

اره خیلیه  فردا حتما زنگ بزن  بگو جنینم ناجور خوابیده بود جنسیت  ندید  دوباره می ...

آره حتمامیرم حالایاقبول میکنه رایگان نگاه میکنه یابازپول میگیره هرچنداین دکترهاعادت دادن پول مفت بگیرن