2777
2789

امروز حرف زدیم.

گفت همه کاربرات میکنم و اینا.

منم بهش گفتم هیچ هنری ندارم .بهم گفت باید شغل داشته باشی درامدت مهم نیست چقدرباشه.

بعد بهش گفتم بعد ازدواج باید هزینه کنی برم کلاسای هنری.

برگشته میگه چرا میخوای منو بتیغی😩😒

منم گفتم وظیفته باید خرجمو بدی .

ازحرفش بدم اومد.

باز ۲دقیقه بعد گفت ولش کن این حرفا رو .بعد گفت تونفس منی.

اخه من چیکارکنم بااین بشر؟😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشته میگه چراتاالان نرفتی؟ میخوای ازمن بگیری.

چند سالته. بچگانه بوده صحبتت ک قبل ازدواج برداشتی بهش گفتی باید بفرستیم کلاس هنر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

با پزشک فقط باید پزشک ازدواج کنه 

این طرز فکر شمام که وظیفته باید خرجمو بده برای ازدواج با یک کاسب شاید جواب بده اما این آقا که رشته ش پزشکیه زندگیشو وقف درس و کار کرده معلومه که اینا براش مهمه مخصوصا که گفته حتما باید بری سرکار پس تو درازمدت نمیتونه زن خانه داری که خرجیشو میده و کلاس هنری میره رو بپذیره از اون طرف تصور کن شما بیشتر وقتا تو خونه تنهایی ایشون شیفته و حتی وقت چت یا تلفن طولانی هم برات نداره

من ازدواجای موفقی که توی پزشکا دیدم با همکارای خودشون بوده به نظرم خیلی رو این ازدواج فکر کن فقط اسم و عنوان پزشکی باعث نشه حقیقتو نبینی 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
برگشته میگه چراتاالان نرفتی؟ میخوای ازمن بگیری.

راس گفته. چی جواب دادی؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
چند سالته. بچگانه بوده صحبتت ک قبل ازدواج برداشتی بهش گفتی باید بفرستیم کلاس هنر

من بهش گفتم هیچ هنری ندارم. بهم گفت  برام شالوکلاه بباف برام بفرست. منم گفتم بادنیستم.

بهم گفت چرا بلدنیستی.

گفتم یادنگرفتم. تو فکرش نبودم.تمرین کردم یادنگرفتم.ازاینجا بحثمون شروع شد. 

من خودم شخصا به ازدواج با یه پزشک هیچوقت فکر نمیکنم به خاطر چیزایی ک ازشون دیدم  ولی این آق ...

چون پزشکا هرکسی غیر از صنف خودشونو پایینتر میبینن تو پسرای پزشکی زیاد دیدیم فکر میکنن دخترا دنبال سواستفاده از موقعیتشونن بخاطر همین بهتره با همون پزشک ازدواج کنن

اصلا شاید دوست نداشته باشی بری سر کار یعنی چی که باید شغل داشته باشی!!!!

صحبتاش به دکتر جماعت نمیخوره!

مطمئنی دکتره؟ بتیغی چیه دیگه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️