سلام دوستان. من دوروز قبل یکم لک بینی داشتم و درد کم. امروز 4 روز از پری گذشته سه تا بی بی چک گذاشتم مثبت بود ولی همه یه مارک ارزون بود. بنظرتون میتونم بهش اعتماد کنم. کسی تجربه ای داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا منم دعا کن که خدا بحق اذان که درحال پخشه من و همه منتظرا رو خوشحال کنه فردا بیبی میذارم
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
مبارکه عزیزم برا منم دعا کن که خدا بحق اذان که درحال پخشه من و همه منتظرا رو خوشحال کنه فردا ...
عزیز دلم امیدوارم فردا لبت خندون و دلت شاد بشه
خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه همونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه