2777
2789
عنوان

پالتو چی بخرم؟ آبروم رف پیش خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 37 پست

بچه ها با اجازهاین استارتر منم شوهرم همینجا یه سوال بپرسم . 

من پارسال اولین شب یلدا عقدم بود نه ما نه خانواده همسرم رسم نداریم واسه. دامادم چیزی بخریم ولی مامانم یه ربع سکه خرید

حالا امسال ازدواج کردم به نظرتون اینا کمه مامانم بیاره 

میوه . کیک . اجیل. پشمک و لبو و کدو و کیک و هندونه و باقالی و پفیلا و ژله و 500تومن پول . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با اجازهاین استارتر منم شوهرم همینجا یه سوال بپرسم .  من پارسال اولین شب یلدا عقدم بود ...

بجاپول یه پالتوبخرکه به چشم بیاد

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
بجاپول یه پالتوبخرکه به چشم بیاد

اخه احتیاج ندارم تازه خریدم . 

همینشم بیشتر 1م شد 250اجیل . 200میوه و تزیینش. 70کیک. خرده ها هم 100تومن 500هم کادو 

پارسال مامانم واسه هر عید قربان و فط و اینا یه ربع سکه به شوهرم داد 

امسالم هر عید 500داده با مخلفات اون عید

اره توهم ی کت شیک یا از این کاپشن جدیدا که مد شده اگه جوون پسنده بخر داداشم خرید چهارصد تومن خیلی با ...

عزیزم درست ریپلای کردی؟

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
تو که از انتخاب ملت ناراضی هستی چجوریاست پالتورو میخوای از نظر ملت استفاده کنی؟؟نمیترسی اینم گند بزن ...

نظر دادن و مشورت کردن در مورد چیری ک اطلاعی ندارم و میخوام بیششتر بدونم

فرق داره باانتخاب کردن

کاش ملت هم بدای انتخاب کردناشون نظر میپرسیدن و با علم و اگاهی بیشتر اقدام میکردن