2777
2789
عنوان

خواب دیدم تو خواب زجه میزدم ...

137 بازدید | 21 پست

دیشب خواب دیدم به سختی باردار شدم و بچم بلاخره بدنیا اومد . وای که واقعا انگار مادرم هنوزم یادم میفته گریم میگیره چقد سخت بود . اونایی که تاحالا مادر نشدن اگر تو خواب دیده باشن بچه دارن و وقتی بیدار میشن میبینن بچه ندارن حسمو درک میکنن تا شب دپرس میشیم حس میکنیم بچه داریم ولی کنارمون نیست . مادرا هم ک میدونم کلا درک میکنن چون مادر شدن . خلاصه کنم ..

خواب دیدم بچم بدنیا اومده ولی نیست هی میگم بچم کو میگن بچت نمیدونیم . داد میزنم گریه میکنم میگم دروغ نگییییید بچمو بدین بهم به سختی من اونو اوردم همه ی جونمه توروخدا بچمو بدین . میگن نیست برو خودت ببین . میرم میبینم تو اتاق نوزادو ۴ پنج تا نوزاد فسقلی نازو خوشمزه خوابیدم باز گریه میکنم داد میزنم میگم منکه بچمو ندیدم از کجا بدونم کدومه توروخدا اذیتم نکنید بچمو بدین با گریه میگفتما . انقد جیغ زدم گریه کردم بیحال شدم بردنم تو یه اتاق شوهرم اومد پیشم دستمو گرفت . گفتم یاسر بچمونو دیدی ؟چرا نمیدن ب من ؟چرا نمیزارن من ببینمش . میگه اره دیدم با ذوق میگم راست میگی میگه اره ریحان دماغش شبیه من بود خیلی کوچولو و بامزه بود . گریه میکنم باز میگم ولی من ندیدمش . 

از صبح دپرسم حس میکنم بچم کنارم نیست هی حالم بد میشه . چه خوابی بود اخه ..انقد گریه کردم تو خواب ک نگو از یه طرف خوشحال بودم بلاخره مامان شدم از یه طرف بچمو نتونستم لمس کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب من تقریبا همچین خوابی دیده بودم چند هفته پیش...خواب دیدم تو اتاق چنتا نوزاد بودن من میگفتم بچم کو بچم کو من که ندیدمش چطور تشخیص بدم کدومه..خیلی هم نگران بودم...بعد بهم گفتن برو نگا کن شاید شناختی...رفتم جلو چنتا نگا کردم تا اینکه یکی رو دیدم کپی شوهرم بود..گفتم اره این بچمه بغلش کردم..تو خواب بچم پسر بود..ولی سونو گفت دختره.

این خواب ها خیلی وقتا به خاطر فکر وخیال و استرس هست بهش فکر نکن

اره احتمالا همین باشه . چند وقته کلا خوابام عجیب شده مثلا پریشب خواب دیدم با اینکه دندونام سرجاشه بازم دندون دراوردم . یا سه بار پشت سر هم خواب دیدم مشهدم سه چار روز پیش . خواب مادر زنداییم که فوت کرده رو دیدم کمکش کردم تا یجایی بردمش . کلا خوابام عجیب شده بقول شما شاید استرسه