وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
کاربری بترکه میتونی دوباره با همون شماره قبلی ثبت نام کنی
خیر
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان مسوولیت با ترکوندنت مسولیت پذیری رو بهت نشون میدن😂 چته حالا 🤔
متاسفانه تا امثال شما از خواب زمستونی پاشید به فنا رفتیم
جالبه طرف نی نی یارارو هم میگیرید
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
چی کارت کنن؟ حلوات کنن بذارن رو سر شون؟ یه سایت هست برو استفاده کن دیگه چرا طلبکاری
خوشم میاد انقد قانعید
انگا از پشت کوه اومدن یه عده
واقعا نمیدونی تبلیغ توی سایت به مدیر سایت ربط داره نه به نی نی یار🤔
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
چشام ترکید از دست این یلدای شگفت انگیز.....موافقم باهات..اینم کاربری دوممه اولی رو الکی ترکوندن😢
یه عده بی مسئولیت شدن مسئول سایت
😏 یجوری میگی امثال شماها انگاری خودت دختر ابوریحان بیرونی اول یاد بگیر ادب داشته ب ...
ادبم خیلی هم درسته
مگه حررف بد زدم
خب واقعیت تلخه
شما که دقیقا ازهمه طلب داری انگار بعدم همه از پشت کوه اومدن جز شما برو عزیزم برو تبلیغات برای هرسایتی درآمده به شما ربطی نداره دوست نداری نیا سایت همچینم وابسته به حضور شما نیستن
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم