وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما که دقیقا ازهمه طلب داری انگار بعدم همه از پشت کوه اومدن جز شما برو عزیزم برو تبلیغات برای هرسایت ...
من از دست عده ای خاص اعصابم خورده
بیام سایت یا نیام هم به خودم مربوطه لازم نیست شما تعیین تکلیف کنی سرت بکار خودت باشه
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
یعنی این حق رو به خودت نمیدی اعتراض کنی تبلیغات رو بردارن
من با شماها چه پدر کشتگی دارم چقدر همیشه تو نی نی سایت کاربرا میرن حاشیه
خوب بود شما هم سرت به کار خودت بود نه تو مدیریت سایت و بقیه مسائل
گفتم که دخالت نکن
من مثه تو نمیتونم ساکت باشم🤨
البته سفارش شمارم میکنم تبلیغات ویژه واست بزارن با کیف بشینی ببینی
هرررری دیگه پست نذار