2777
2789
عنوان

نی نی یار شرم بر تو باد...

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که دقیقا ازهمه طلب داری انگار بعدم همه از پشت کوه اومدن جز شما برو عزیزم برو تبلیغات برای هرسایت ...

من از دست عده ای خاص اعصابم خورده

بیام سایت یا نیام هم به خودم مربوطه لازم نیست شما تعیین تکلیف کنی سرت بکار خودت باشه

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
واقعا درود برتو از ماطلبکاره

😂😂😂بیخیال

این افراد مثلا همه چی دان 😶 بذا خوش باشن با این حجم از دانایی و وفور ادب

در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من از دست عده ای خاص اعصابم خورده بیام سایت یا نیام هم به خودم مربوطه لازم نیست شما تعیین تکلیف کنی ...

خوب بود شما هم سرت به کار خودت بود نه تو مدیریت سایت و بقیه مسائل 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
واقعا درود برتو از ماطلبکاره

یعنی این حق رو به خودت نمیدی اعتراض کنی تبلیغات رو بردارن

من با شماها چه پدر کشتگی دارم چقدر همیشه تو نی نی سایت کاربرا میرن حاشیه

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
خوب بود شما هم سرت به کار خودت بود نه تو مدیریت سایت و بقیه مسائل 

گفتم که دخالت نکن

من مثه تو نمیتونم ساکت باشم🤨

ریپلای نکن بابا به درک برو صفحش پست بزار  

بیخود خودت اول پست گذاشتی

البته سفارش شمارم میکنم تبلیغات ویژه واست بزارن با کیف بشینی ببینی

هرررری دیگه پست نذار