2777
2789

وا منم اینکارو میکنم دیگ...منظورت پختس یا نپخته

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای گل ی سوال ک میگینذهمینجور میزارین نای پختتون موقع استفاده چقدره؟و بیشتر تو چ غذاهایی استفاده میکنین؟

ممنون از راهنماییاتون

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
خانمای گل ی سوال ک میگینذهمینجور میزارین نای پختتون موقع استفاده چقدره؟و بیشتر تو چ غذاهایی استفاده ...

تایم پختتون،،

میگید،

خاک تو سر اینذتبلیغات ک گوشی رو سنگین کرده ،اشتباه تایپ میشه

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
توچه غذاهایی ازش استفاده میکنین؟ مزه اش چطورمیشه من تاحالا استفاده نکردم

خوب و خیلی مقووووی هر چند منم خیلی وقت استفاده نکردم،،

چند وقت قرار بخریم ،مدام یادمون میشه،،ی وقتای خاص یادم میاد ک دسترسی نداریم

توچه غذاهایی ازش استفاده میکنین؟ مزه اش چطورمیشه من تاحالا استفاده نکردم

بیشتر خورشتی ابگوشت و سوپ

خوب و خیلی مقووووی هر چند منم خیلی وقت استفاده نکردم،، چند وقت قرار بخریم ،مدام یادمون میشه،،ی وقتا ...

شما چطور اسنفاده میکنی خام میزاری یا میپزی آبشو میزاری تو فریزر 

اره میشه..ولی من همرو میزارم توقابلمه باشعله کم تا 6یا 7 ساعت میمونه.بعداستخوناشوجدامیکنم آبشو که مث ...

این درسته بعد یک خانمی بود میزاشت تو ظرف جا یخی هرروز یک مربع کوچیک یا تو برنج بچش یا سوپش میر یخت  

منظورم اینه نپخته  بزاریم تو فریزر آخه همه میپزن آبشو میزارن

میشه عزیز،ولی خب بار درست کنی راحتتری، البته من اگر بشه بگیرم فریز کنم همینطوری استفاده کنم

اره میشه..ولی من همرو میزارم توقابلمه باشعله کم تا 6یا 7 ساعت میمونه.بعداستخوناشوجدامیکنم آبشو که مث ...

چاق نمیکنه مثلا موقع خرید بدیم قطعه کوچیک  کنه تو خورشت ها  ی تیکه بندازم