2777
2789

من سامسونگ دارم پیشنهاد میکنم امتحان کنی . 😊😊

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من این مدل گوشی ندارم، ولی از من به شما نصیحت سمت هواوی نرو، گوشی ضعیفی تقریبا ،داشتم قبلا که ...

من سامسونگ داشتم فوق العاده گوشی هنگ میکرد ، رفتم هواوی گرفتم راحت شدم بدون کوچیکترین هنگ چند ساله دستمه ، نه ایفون با محدودیتش دوس دارم ،نه سامسونگ با کلی هنگ ، سامسونگ فقط اولش خوبه بعدش همش هنگه ، فعلا نیازای منو براورده کرده هوآوی

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊
خواهر چه چیزا می پرسی همش تو قاب هست یادم نیست دقیق فکر کنم طلایی

نه نمیگم مال شوهر شما چ رنگیه ، میگم چه رنگیش قشنگه بگیرم؟؟؟

تجربه من نشون داده عمر و کیفیت دوربین گوشیای هوآوی نسبت به هم رده های خودشون توی برند سامسونگ برتری داره من خودم هوآوی میت10لایت دارم عاااالیهههههه

خواهرم و خواهرشوهرم گوشیاشون هوآوی هست یکی4ساله دارتش یکیشونم3سال،ولی گوشی قبلی من که سامسونگ بود و نسبت به اونا مدلش بالاتر ظرف1سال و نیم هنگ کرد بعدم سوووخت

گوشی الان من نسبت بهA7سامسونگم کمی بالاتره

از خودم نمیگم، کلیپ آن باکسینگش رو توی یوتیوب دیدم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

عزیز م من گوشی های رده بالای سامسونگ مثل نوت ها از 3 تا 8 وهمچنین ایج 7 رو داشتم پارسال از سامسونگ خسته شدم رفتم یه اپل 8پلاس گرفتم که کلا 2 ماه بیشتر نتونستم باهاش سر کنم منوی اپل رو دوست نداشتم بعداز اون یه گوشی میت ده گرفتم واز اسفند تا حالا دستمه خدایش با همین هو آوی بیشتر از همه گوشی های که تا حالا داشتم حال میکنم وراضی نیستم که عوضش کنم

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
عزیز م من گوشی های رده بالای سامسونگ مثل نوت ها از 3 تا 8 وهمچنین ایج 7 رو داشتم پارسال از سامسونگ خ ...

من خداییش چرا دروغ بگم دستم نمیرسه رده بالا بگیرم ، این گوشیم میان ردست که همه ازش راضین واقعا هم تو دلم رفته ، هوآوی واقعا برند خوبیه بشخصه راضیم ازش

تجربه من نشون داده عمر و کیفیت دوربین گوشیای هوآوی نسبت به هم رده های خودشون توی برند سامسونگ برتری ...

منم باشما موافقم 😍😘

من خداییش چرا دروغ بگم دستم نمیرسه رده بالا بگیرم ، این گوشیم میان ردست که همه ازش راضین واقعا هم تو ...

والا الان دیگه گوشی های رده بالای هو اوی هم هچین ارزون نیستن مثلا میت 20 که امسال اومده 32 تومنه فکرکنم کلا هو آوی تو دوربین هم حرف اول رو میزنه

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه