2777
2789
عنوان

این تبلیغ دورتو خیلیییی رو مخه، ی فکری باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 78 پست

خواهرم (عمه بزرگ) دورتون گرفت گفت اصلا خوب نیست دست رو خراب میکنه. خب جوش شیرین پوست رو خشک میکنه. من اصلا نگرفتم تا بحال. همون راپیدو از همه بهتره. 

قبلا تبلیغات یادتون هست یه قطره مایع میرفت توی ظرفشویی و ظرفها شسته میشدن و زنی هم نبود ظرف بشوره. مثل پیمپا باید ظرفها خودشون رو بشورن

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

واااااای بالاخره یکی حرف دل منو زد، این تبلیغ میاد من میخوام دونه دونه موهامو بکنم، یاد ادمای بیشعور اطرافم میفتم

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما بسم الله، همین الان با پیامک شروع کنید و بگید ک عضو یک سایت هستید

چی بگیم دقیقا؟ کاش یه متنی اماده کنیم بعد امضا کنیم بفرستیم

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!