2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این مسئله چیه؟

233 بازدید | 15 پست

وقتی با   خانواده شوهرش قهر میکنی  بچه ها هم باید باهاشون رابطه ای نداشته باشن و اگر جایی دیدنشون باهاشون هم کلام نشون و جواب ابراز احساساتشون‌ رو ندن‌

(توضیح اینکه من بچه ندارم با خانواده شوهر هم قهر نیستم فقط سر یه مسئله ای خواستم نظرتون رو بدونم‌ ممنون میشم نظرتون رو بگین)

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دعواهای پدر و مادر با کسای دیگه  هیچ ارتباطی به بچه ها نداره  نه اون ها باید ارتباطشون رو با بچه ها قطع کنن نه بچه ها ارتباطشون رو با اون نفرات

خدایا ممنونم بابت همه چیز 

نه به بچه ها ربط نداره مگر در موارد خاص

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اولا قهر کار درستی نیست ولی اگه مجبور به این کار شدید، بچه ها باید رفت و آمد و صحبت داشته باشن، اما محدودتر و کمتر.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

قهر بزرگترها به بچه ها ربطی نداره 

اونا رو دخالت ندین ، احترام به بزرگتر قانون واسه بچهها

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

جوابش کاملا علمی و ثابت شده است

هر پدر و مادری که دعواهای خودشون با یکدیگر یا خانواده همسر رو به فرزندان انتقال بدن یا درمورد این مسایل با کودک درد دل کنن کاملا مشابه اینه که به فرزندشون تجاوز جنسی کردن و در آینده اثرات مشابه روی روان کودک خواهد داشت