2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

211 بازدید | 14 پست

اونایی که تو تاپیکم بودن می دونن که اون روز رفتم دمه در خواهر شوهرم فکر کنم فهمید منم درو باز نکرد 

همون روز شبش بچه هاشو فرستاد خونمون می خواست بره بازار خرید ۵، ۶ ساعت بعدش اومد دنبالشون 

می بینید من چقدر بدبختم حتی نتونستم بهش بگم که نمی تونم از بچه هات مراقبت کنم 

بدبخت نباش رک بگو نمیتونم نگه دارم

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمی دونم چطور بگم روم نمی شه 

بگو ببخشید ولی امروز حال و حوصله ندارم 

وقتی بگی میبینی که اصلا هم سخت نیست 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

ایقد رو دادی بیاد بچه هاشو بندازه بره من ک در حد سلام علیک دووووووری و دووووووستی

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

چ پرو ،حالم از ادم پررو بالاخص خواهر شوهر پرو بهم میخوره،خاک تو سر هر چی خواهر شوهر نفهم و بد جنس و حسود و عقده ای،بلانسبت خوبا

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش