2777
2789
عنوان

بیاید😢😢😢😢😢

144 بازدید | 10 پست

سلام خانمها من هرماه یک هفته مونده به پریم تشنم میشه الانم تشنمه ینی این ماه پری میشم یا ربطی نداره خیلی ناراحتم😢😢😢😢😢😢😢

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی روزای دیگه تشنت نمیشه؟

ن منظورم اینکه یک هفته قبل پری بیشتر تشنم میشه هرچی مایعات میخورم سیر نمیشم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
نه ربطی نداره تلقین خودتهذعزیزم انشاالله این ماه. مادری

وای واقعا

نه گلم ربطی نداره منم ماهی که باردار شدم علائم پریود داشتم مثلا همیشه از ی هفته قبلش پادرد داشتم یا ترشحاتم فرق میکرد میفهمیدم میخام پریود بشم اون ماه هم داشتم گفتم پس این ماه هم پری میشم ولی باردار بودم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
نه گلم ربطی نداره منم ماهی که باردار شدم علائم پریود داشتم مثلا همیشه از ی هفته قبلش پادرد داشتم یا ...

مرسی امیدوار شدم ممنونم 

خواهرشوهر منم میگه تو پریودی خیلی تشنش میشه. بدن هرکسی 1جوریه دیگه 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم