2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کردم

560 بازدید | 15 پست

همسرم اصلا از موی کوتاه خوشش نمیاد بهش گفتم بدحالت و موخوره داره

همیشه خودش نوک گیری میکرد اینبار گفت برو ارایشگاه تا وسط کمرم زد براش عکس فرستادم نمیدونم ببینه چه عکس العملی نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوتاه نشده که برا من موخوره گرفت گرد خیلی کوتای کردم مثله مردا باز بعد ۶ماه موخره گرفت باز کوتاه کردم😣الان هم رسیدن به سرشونم 😁راهی دارید برا اینکه زود تر بلند شن خیلی ناراحتم هر روز انتظار بلند شدنشونو دارم 

🪷اللهم عجل لولیک الفرج 🪷   

چرا شوهرای مردم همه موی بلند دوس دارن🤔

شوهرمن دستشو میذاره گردنم زیر گوشم میگه از همینجا بزن🙁🙁🙁🙁

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
چرا شوهرای مردم همه موی بلند دوس دارن🤔 شوهرمن دستشو میذاره گردنم زیر گوشم میگه از همینجا بزن🙁🙁🙁 ...

وای الان داره به من پیام میده همسرم میگه راحت میگفتی کچل کنه چرا اینجوری شده😐

وای الان داره به من پیام میده همسرم میگه راحت میگفتی کچل کنه چرا اینجوری شده😐

😊😊😊اشکال نداره بلند میشه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞