2777
2789
عنوان

خدایا دیگه خسته شدم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 37 پست
یعنی همش الکیه مگه نه؟من همرو به خودم نسبت دادم واقعا خیلی منفیه 80 درصد این سایت

خیلی مطالب هست ک اصلا ربطی ب حال ما نداره!این توهم هست ک ب خودمون نسبتش میدیم.حجم بالای اطلاعات ؛ همیشه هم خوب نیست!

عزیزم واقعا بابت این اتفاق متاسفم. این اتفاقا اصلا ربطی به تو نداره. خواهر شوهر من هم چند هفته پیش ی ...

واقعا شوک آوره اولش مثل دیوونه هل میخندیدم

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مطالب هست ک اصلا ربطی ب حال ما نداره!این توهم هست ک ب خودمون نسبتش میدیم.حجم بالای اطلاعات ؛ هم ...

آره اینسری که باردار بشم دیگه نمیخام بیام تو این سایت

آره اینسری که باردار بشم دیگه نمیخام بیام تو این سایت

عزیزم. انشالله که باردار میشی و طعم مادر شدن رو میچشی. سعی کن از این به بعد خودتو تقویت کنی. به خورد و خوراکت برسی. و زیر نظر پزشک برای باردار شدن مجدد باش. چون اگه سقط اولت باشه فکر کنم تا یک سال نباید باز باردار بشی. خودتو هم هی ملامت نکن. زندگیتو هم برای خودت و هم برای شوهرت و اطرافیانت زهر نکن. موفق باشی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
هفته ۸ صربان قلب داشت نه نفهمیدم ولی حدسم اینه که نزدیکی باعث شد  چون جفتم پایین بود البته من ...

جفت منم پاینن بود ولی خیلی کم نمیدونستم و پیاده روی زیاد کردم اما به ایمچیزا ربطی نداره اینارو خودمون برای دلگرمی میگیم دکتره بهم گفت بچه خودش مشکل داره که قبل هفته 12 میفته شماهم افتادی خونریزی افتاد؟و اینکه بعدش آزمایش خاصی ندادی؟چند وقت بعد دوباره اقدام کردی ببخشید زیاد شد

جفت منم پاینن بود ولی خیلی کم نمیدونستم و پیاده روی زیاد کردم اما به ایمچیزا ربطی نداره اینارو خودمو ...

خیلیم ربط داره عزیزم انشاا.. سربعدی مواظب باش

نه هیچ ازمایش ندادم ۶ ماه بعدش اقدام کردم

خیلیم ربط داره عزیزم انشاا.. سربعدی مواظب باش نه هیچ ازمایش ندادم ۶ ماه بعدش اقدام کردم

برای منم خیلی دعا کن الان که بارداری دعا کن بتونم این روزارو پشت سز بزارم بعد عید دوباره بتونم اقدام کنمخخیلی محتاج دعاهاتوتم

سلام

خود پروسه سقط کردن خیلی ناراحت کننده است .ولی برچسب زدن به خودتونخوب نیست .خیلی عوامل غیر از اینهایی که نوشتید در سقط تاثیر داره ولی زیاد نگران نباشید.خودتونو ناراحت نکنید به امید خدا سری بعد میمونه براتون . البته قبل از اقدام یک سری ازمایشهای دیگه غیر ازاینهایی که نوشتید باید انجام بدین (البته دکترتون مینویسه براتون)

سلام خود پروسه سقط کردن خیلی ناراحت کننده است .ولی برچسب زدن به خودتونخوب نیست .خیلی عوامل غیر از ا ...

خود دکتر برام مینویسه خیالم راحت باشه؟یا خودم باید بگم؟

عزیزم خیلی متاسفم کاش این اتفاق واسه هیچ زنی نیفته😔😔 از اول بارداریت خونریزی و لکه بینی هم داشتی؟

نه تو هفته 7 لک شروع شد بعد شد خونریزی تاهعفته ده که افتاد

دارو ضد سقط مصرف نکردی؟سونو نگفت علت خونریزی چیه؟

چرا شیافمیرذاشتم که اثر نداشت تو سونو بهم گفت که جقتت خیلی کم پایینه

چرا شیافمیرذاشتم که اثر نداشت تو سونو بهم گفت که جقتت خیلی کم پایینه

منم جفتم پایینه هفته ۱۴ هستم ده روزه خونریزی دارم روز اول زیاد بود بعد کم شد یه وقتایی لکه میاد یه وقتایی خون خیلی نگرانم دکتر گفت جفت پایین خطری واسه جنین نداره ولی من نگرانم