2777
2789
عنوان

خدایا دیگه خسته شدم😢😢😢😢

378 بازدید | 37 پست

خانما من 11 روز سقط کردم تو 10 هفته که خود بخود به خونریزی افتادم و سقط شد 

از اونروز تا الان خودمو کلی زجر دادم هر روز به خودم برچسب میزنم که شاید این مشکلو دارم هر روز میام نی نی سایت مشکلارو میخونم میچسبوتم به خودم

روز اول میگفتم بخاطرع گروه خونیمه که منفیه اونم هم روگام زدم هم دوبار آزمایش کومبس دادم که منفی شد

روز دوم میگفتم مشکل از رحممه حتما مشکل تخمدان دارم که اونم تو سونوهام تاحالا کسی بهم نگفتع مشکلی دارم

از همه بدتر اینجا خوندم مشکل ایمنی داشتن بجه هاشون سقط میشده که اونم قبل بارداری آزمایش داده بودم گلوبولام مشکلی نداشت الانم باز دو روزه درگیره اینم نکنه بارداریم مول بوده دارم دیوونه میشم واقعایهیگه کم آوردم میترسم برم خونم تنهایی دیوونه شم با خودم میگم قبل بارداری همه آزمایشارو بدم انگل هورمون ایمنی تا خیالم راحت شه حتی به شوهرمم شک کردم که نکنه مشکل کروموزوم یا اسپرم داره بقایارو دادم پاتولوژی تا جوابش بیاد دارم دیوونه میشم چیکار کنم😢😢😢😢😢😔😔😔😔😔

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

شوهرم میگه ول کن از زندگی لذت ببر قدر داشته هاتو بدون شوهر زیبا بروفرو ببین تو اوج جوونی مرد میگه ول کن کلی چرا نمیتونم ول کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتی دو روز قبل سقطم میزد😔😔😔

ایمنی و انعقادی سقطای هفته های پایین تری هستن بهش فکر نکن نطفش ضعیف بوده ایشالله خیلی زود جاش پر میشه بهش فکر نکن 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بس ک فقط ب نظراتی توجه میکنید ک خودتون دلتون میخواد!این همه توی همین سایت نشستیم گفتیم حجم بالای اطلاعات و کنکاش برای افرادی ک زمینشو ندارن ، مساعد نیست!این همه میگیم فقط ریلکسی و مشغول نکردن ذهن ب مسایل منفی پیرامون بارداری هست ک زمینه ساز بارداری موفقه بازم میرید حرف خاله خانباجیای بی سوادو میخونیدو فکرو روحتونو با این توهمات داغون میکنید!

ایمنی و انعقادی سقطای هفته های پایین تری هستن بهش فکر نکن نطفش ضعیف بوده ایشالله خیلی زود جاش پر میش ...

تو بیمارستان ازم انعقادی گرفتن مشکلی نداشتم اما ایمنی و نمیدونم

عزیزم واقعا بابت این اتفاق متاسفم. این اتفاقا اصلا ربطی به تو نداره. خواهر شوهر من هم چند هفته پیش یهو به خونریزی افتاد و وقتی رفت دکتر گفتن که سقط کرده . این اتفاق واقعا شوک اوره ولی واقعیت داره و هیچ ربطی به تو و یا همسرت نداره. امیدوارم که به مرحله ی افسردگی نرسی و خودتو اینقدر ملامت نکن گلم. خیلیها هم بچه هاشون رو بدنیا آوردن ولی بعد از بدنیا اومدن با یه اتفاق خیلی ساده و حتی مسخره بچه اشون رو از دست دادن 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
بس ک فقط ب نظراتی توجه میکنید ک خودتون دلتون میخواد!این همه توی همین سایت نشستیم گفتیم حجم بالای اطل ...

یعنی همش الکیه مگه نه؟من همرو به خودم نسبت دادم واقعا خیلی منفیه 80 درصد این سایت

راست میگه خوب  منم بچه اولم سقط شد بچه دومم الحمدلله سالمه بچه سومم حاملم اصن به این چیزا فکر ...

شما هفته چندم بود؟نفهمیدی مشکل چیع؟