2777
2789

منم الان دقيقا ويار دارم صبح و شب اصلا توي دلم چيزي بند نميشه تااينه دكتر قرص دميترون نوشت و امپول ب كمپلكس

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من غریب هستم. از خانواده دورم کارگر دارم.. اون زحمتشو میکشه

خدا کمکت کنه

من با شوهرم میرفتم دور دور رو موتور حالم عالی میشد ..اگه تحوع داری

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
من تاثير سيرابي و به چشم ديدم ولي يه كوچولو با احتياط مصرف كن چون باعث زايمان زودرس ميشه  شما ...

ن بابا من انقدر خوردم اوایل بارداریم

هیچی نشد

لیموی تازه سبز رو با ناخن سوراخ کن و‌بو کن

بوی گاز لیمو روی کنترل تهوع اثر داره

ویتامین ب ۶ هم امتحان کن به بعضی ها خوب میسازه

قرص ومیگان هم گیاهیه پودر زنجبیله روی من اثر داشت

تا جایی که میشه سعی کن حواس خودتو پرت کنی تا زود بگذره یه سریال ببین. شبکه تماشا داره سریالهای خوبی میذاره فرار از زندان و پایتخت میذاره

سریال امریکایی سیاسی هم اگر دوست داری خانه پوشالی خیلی قشنگه

لیموی تازه سبز رو با ناخن سوراخ کن و‌بو کن بوی گاز لیمو روی کنترل تهوع اثر داره ویتامین ب ۶ هم امت ...

عزیزم هیچی روم اثر نداره

شدم مرده متحرک.. با یه بچه 5 ساله

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
ن بابا من انقدر خوردم اوایل بارداریم هیچی نشد

يكي از آشناهامون از وقت زايمانش گذشته بود پزشكش گفته بود سيرابي بخوري دهانه رحمتو زود باز ميكنه

واقعا هم اينجور شده بود

يكي از آشناهامون از وقت زايمانش گذشته بود پزشكش گفته بود سيرابي بخوري دهانه رحمتو زود باز ميكنه واق ...

خب اون مال اخر زایمان بوده 

عزیزم من شنیدم کبک یا بلدرچین بگیری کباب کنی خوبه اما همه اینا مقطعی من ک هیچی روم اثر نداشت ۴ماه و۱ ...

خدای من چقدر دیرر. یعنی تا 19 هفته 

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون