داخل واژنم تاول زده بود و شدید میسوخت رفتم دکتر گفت هرپس هست اول اینکه گیج شدم که چرا گرفتم آخه خودم و شوهرم آدمای ی هستیم که هم بهداشت را رعایت میکنیم و هم ... .الان سوالم اینه چیکار کنم دردش کم شه دکتر قرص هم داده ولی فایده نداره موقع ادرار آتیش میگیرم اگه کسی تجربه دارم کمکم کنه ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم معمولا به لحاظ پزشكي دو هفته طول ميكشه تا ويروس سيكلش رو كامل كنه و از بدن خارج شه و بهبود پيدا كنيد. توي اين مدت هم سعي كنيد تماس جنسي محافظت نشده نداشته باشيد چون هرپس تناسلي از طريق رابطه جنسي منتقل ميشه
سلام .کسی میتونه کمکم کنه در این مورد.خیلی حالم بده خیلی
سلام الان ده روز از شروع بیماری میگذره . حدود یه هفته هست که دارومصرف میکنم داروهایی که دکتر دوم نوشت آسیکووویر400 و پماد آسیکلویر.خدا را شکر امروز هیلی بهترم.متاسفانه باید دوره سپری بشه . تا میتونید آب مصرف کنید و اشتباه منو نکنید ادرار هرچی رقیق تر باشه سوزشش کمترمیشه.س
سلام .کسی میتونه کمکم کنه در این مورد.خیلی حالم بده خیلی
برای من تبخال تناسلی بود متاسفانه و واقعا یه هفته ای که گذشت وحشتناک ترین روزای عمرم بود از درد داشتم میمردم. سعی کنید مایعات زیاد مصرف کنید و هنگام ادرار با فشار زیاد و یه مرتبه همه ی محتویاتو خالی کنید که زیاد اذیت نشید . من جیغ میزدمو و کارمو میکردم واقعا سخت بود و خوب چاره لی نیست باید بگذره