2777
2789
هارلی خیلی دوست داشتنیه ولی  این موضوعش را قبلا شنیده بودم فامیلهای شوهرم بصورت جک تعریف کرده ب ...

پارسال دقیقا حین زلزله روزی که شله زرد دادن . لطفا اگه تهرانی به جای تهمت برو بپرس عزیزدلم اسم دانشگاهو بگم واقعا میری تحقیق اره خدایی ولی وقتی رفتی پرسیدی بیا اینجا به هم بگو که من راست گفتم اخه فکر کن مگه من دیوانم بیام خودمو با یه جک مچل ادمای این سایت کنم؟؟؟ 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینو دیگه عینا قبلا  برام تعریف کرده بودن

و اینو بگم که من اینو پارسال تو شرم اور گفتم میدونی چقدر کپی شده ی خاطره ادامسمو دیدم ؟ یه دیقه فکر کن شاید اونی که ازش کپی شده و رسیده به شما رو خودم گفته باشم !

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
حالا خیلی هم مسیله مهمی نیست که بخواهید ناراحت بشید  دیگه این روزها مسایل خنده دار زود همه جا پ ...

پس کجاست ! یعنی ایشونم از کارمندای دانشگاهه؟ اتفاقی نیستا یعنی بین دانشگاها شنیده ؟ چون بخدا قسم میخورم که اتفاق افتاد . میشه این کامنتو پاک کنی اسم داشنگاهم نیوفته

پس کجاست ! یعنی ایشونم از کارمندای دانشگاهه؟ اتفاقی نیستا یعنی بین دانشگاها شنیده ؟ چون بخدا قسم میخ ...

باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اوهوم شایدم 

خاطره شورتی 

خاطره شلوار گل گلی 

خاطره شرم اور 

همه یه روز اومدن مچمو سرش بگیرن دیدن تاریخش همیشه مال بعد از تاپیکای منه بهشون گفتم قسم میخورم تا اخر عمر تاریخی قبل از تاپیک من پیدا نمیکنین . دیگه حداقل از صداقتم مطمینم ...

خاطره شورتی  خاطره شلوار گل گلی  خاطره شرم اور  همه یه روز اومدن مچمو سرش بگیرن دی ...

سوگل تاپیک برگشت 😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙