2777
2789

من ٧هفته و ٤روزم يه حالت هاي افسردگي دارم نفسم درنمياد ميترسم دلم ميخواد فرار كنم كسي هست اينطوري شده باشه😭😭😭

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته هورمونا بهم میریزه ولی نه ب این حالت شما،سعی کنید اروم باشید چپن احساسات شما رو بچه تاثیر میذاره،نن از هفته پنجم دور از جوون شما دارم پاچه میگیرم،شوهرمم که میبینم کم میمونه بالا بیارم ولی سعی میکنم ذهنمو مشغول کنم که اروم باشه والا فردا پس فردا بچه نق نقو میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

میترسم نی نی بزرگ بشه تو شکمت لگد بهت بزنه بازم فرار کنی😂منم میترسم اما میگن خیلی شیرینه😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
حالت تهوعت تاهفته14از بین میره تحملکن

لامصب بد اذیت میکنه تا ظهر همه چی گل و بلبله،شوهرم که کلید میندازه در من صدوهشتاد درجه تغییر میکنم اصلا نمیخوام صداشم بشنوم.دو بارداری ناموفق داشتم تو هیچکدوم اینطوری نبودم.تا ظهر ته بندی میکنم و میخورم.اصلا شوهرمو میبینم ی وضعیه.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

[QUOTE=76871047]لامصب بد اذیت میکنه تا ظهر همه چی گل و بلبله،شوهرم که کلید میندازه در من صدوهشتاد درجه تغییر میکنم ا ..

از خودت زدش نکن احالت تهوعت هست مثلا من زمانی که ارایشمیکردم بالا میاوردم چون خودمو عادت دادم ثقتی ارایشکردم بیارمشون بالا

تو همبرای خودتشوهرتودرست کردی اشتباهه عوضش کن مثلا بگو من هر وقت رفتم دستشوییبه توالت زل میزنم تا بالابیارم

☺️امیدوارم تونسته باشم کمکتکنم

بدترین دوران بارداری منتا هفته14 بود واقعا مردم هیچی نخوردم و بعد 14هفته انگار اصلا نبودن یهوقطع میشه فقط باید تحمل کنی بهشوهرتمبگوتا هفته۱۴اینجوریه