2777
2789

سلام

بیاین دورهم ایده های زندگی مشترکمونو بگیم

کسایی هم ک مشکلی دارن با همسرشون بنویسن شاید اونایی ک باتجربه ترن راهکار داشته باشن

من دلبری نمیکنم  خوده واقعیم هستم همیشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خودم شروع میکنم

من و همسرجان باهم دوست بودیم فک میکردم کامل میشناسمش

وقتی وارد خانوادشون شدم فهمیدم ک چ خیال خامی!!!!

روزای اول نامزدی از سرکار میومد من پا میشدم جلوی در میرفتم خسته نباشید میگفتم این سلام میکرد میرفت تو دستشویی نع دستی نع بوسی هیچی

ولی خب همت کردم الان بدون بدرقه نمیره بیرون اصلا

روزی ده بارم ک بره بیرون حتی تا دم ماشین من میرم بدرقه

نمیدونم آقایون هم از صبح دارن  به این فکر میکنن که چطوری دل زنشون رو بیشتر بدست بیارن 🤔

از صبح این حداقل سومین تاپیک هست در این مورد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خوابم میاد بشدت  نمیدونم ولی شوهرم میگه فنچ چون لاغرم خخخ منم میگم عمته این میشه دلبری😂😂😂😂

😂😂😂

وقتی میشه دلبری ک بگی اتفاقا خدا دوست داشته ی دونه از اون باربیای خوشگلشو فرستاده بزات

نمیدونم آقایون هم از صبح دارن  به این فکر میکنن که چطوری دل زنشون رو بیشتر بدست بیارن 🤔 ...

عزیزم خیلی خوبه ک خانومااین همه تلاش میکنن برای زندگیشون اول خانوما باید اول زندگی با چشم گفتن و محبت بدون چشم داشت شروع کنن بعد میبینن ک شوهراشون چه تغیری کردن

خدایا شکرت
نمیدونم آقایون هم از صبح دارن  به این فکر میکنن که چطوری دل زنشون رو بیشتر بدست بیارن 🤔 ...

عزیزم مردا هر کاری بخوان بکنن

ب نظرم ما باید ب فکر خودمون باشیم ی عده جبهه میگیرن ک چرا ما همش بدو بدو کنیم واسه حال خوب زندگی مرده تلاش کنه مرده بیاد ناز بکشه

ولی ب نظرم تو ب اون پاس بدی اون ب تو بدتر حالتو بد میکنه

دلبری کردن یعنی در برابر مشکلات و ناخوشی ها صبور باشی 

یعنی به همسرت بفهمونی با وجود تمام مشکلات هنوز عاشقش هستی و پشتشی

یعنی یه روز کسل کننده رو پرنشاط کنی 

یعنی همیشه مرتب باشی و به خودت و خونت برسی

یعنی زندگی رو الکی به کام خودت و همسرت تلخ نکنی 

دلبری یعنی این چیزا نه یه مشت لوازم آرایشی بمالی به صورتت و عشوه خرکی بیایی ولی هیچ کدوم از این کارا رو بلد نباشی

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘