2777
2789

هرروز منتظرم فردا خوب شم اما خبری نیست

روز بروز دارم ضعیف تر میشم

همه شکمشون میاد جلو من روز بروز لاغر تر میشم

نزدیک دوازده کیلو

نمیتونم غذا بخورم،از معده درد ودل آشوبگی و... خسته شدم.

چند روزه تهوعم کم شده،جای بهتر شدن بدتر شدم!!

😔😔 منم تا ماه هفتم بجای اینکه وزن اضافه کنم هشت کیلو کم کردم چون تقریبا به جز نون هیچی نمیخوردم. دکترم شوهرم رو صدا کرد و گفت این آمپولها رو براش پیدا کن بزنه اگه خوب نشد تا زمان زایمان باید بستری بشه.. ولی اون آمپولها خوبم کرد و وزن از دست رفته رو برگردوند و من تا زمان زایمان فقط به وزن قبل بارداریم برگشتم.با دکتره صحبت کن اگر تا ماه بعد خوب نشدی که مثل من ضعیف نشی عزیزم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه تهوعت خوب نشده؟؟اگه تهوع مداری چیزای مقوی بخور من بااینکه یخورده تهوع داشتم اما حس میکردم نی نیم ...

تهوعم خیلی کم شده پنج شش روزی میشه،

در حدحسه تهوعه

گاها عق میزنم کم.

اما انقدر سنگینم و معدم یجوریه نمیتونم غذا بخورم،

یبار بخورم تا ساعتها داغونم

یعنی یه وعده درروز بیشتر نمیتونم بخورم

😔😔 منم تا ماه هفتم بجای اینکه وزن اضافه کنم هشت کیلو کم کردم چون تقریبا به جز نون هیچی نمیخوردم. د ...

امپول چی بود؟

خود دکترمو این ماه عوض میکنم

پنتو پرازول داد فایده نداشت،تااون موقع پنج کیلو کم کردم،

بعد یک ماه رفتم پنج کیلو دیگه کم کرده بودم،گفتم پنتو پرازول فایده نداشت کل زحمتش این بود،حای پنتو پرازول امپرازول ناشتا نوشت و دمیترونمو عوض کرد مکیدنی نوشت.

اینجوری پیش بره تا دفعه بعد پنج کیلو دیگه کم میکنم.

نه امپولی داد نه چیز دیگه

عزيزم منم تا چهار ماهگيم اصافه نكردم ٣كيلو هم كم كردم ٤٣بودم شدم٤٠ هيچي نميخوردم فقط غذاخاي سبك براي اينكه بيشتر كم نكنم يه وقت خيلي ضعيف شدم 

فقط نون و ماست ميخوردم يا كره عسل چهار و نيم ماهگي همه اش رفت و اشتهامم باز نشد فقط مثل قبلم شدم 

شماهم اگر خيلي ضعيف نشدي تا يكي دو هفته ديگه صبر كن و سعي كن اذاي سبك بخوري ايشالله بهتر ميشي

عزيزم منم تا چهار ماهگيم اصافه نكردم ٣كيلو هم كم كردم ٤٣بودم شدم٤٠ هيچي نميخوردم فقط غذاخاي سبك ...

من تا حالا دوازده کیلو کم کردم

همچنانم تو سراشیبی ام عزیزم

عزيزم منم تا چهار ماهگيم اصافه نكردم ٣كيلو هم كم كردم ٤٣بودم شدم٤٠ هيچي نميخوردم فقط غذاخاي سبك ...

لعنتی جون معده دردم زیاده هرچی رو هم نمیتونم بخورم

واقعا کلافم

[QUOTE=76851003]لعنتی جون معده دردم زیاده هرچی رو هم نمیتونم بخورم واقعا کلافم[/QUOTE]

كمپوت اينا زياد بخور برا معدتم بد نيست 

عسلم برا معده خيلي خوبه كره عسل لقمه كن بزار يخچال هر ساعت چندتا لقمه بخور 

ببين فقط خودت الان ميتوني به خودت  و بچه ات كمك كني پس هركاري از دستت بر مياد در حد يدونه كشمشم شده بخوري براي خودت انجام بده 

مثلا چهار مغز بگير يكم ،اسياب كن هسته خرمارو در بيار بريز لاي خرما بزار تو يخحال باشه هر وقت احساس كردي بايد يچيزي بخوري برو سراغش

امپول چی بود؟ خود دکترمو این ماه عوض میکنم پنتو پرازول داد فایده نداشت،تااون موقع پنج کیلو کم کردم ...

یادم نمیاد سال 85 بود. ولی یادمه شوهرم خیلی گشت تا پیدا کرد. دکترتو حتما عوض کن. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
[QUOTE= 76851003 ]لعنتی جون معده دردم زیاده هرچی رو هم نمیتونم بخورم واقعا کلافم[/QUOTE] كمپوت اينا ...

اره راست میگی

چهار مغز میخورم یعنی تو این گرونی کلا با اجیل زندم،

و شبا کاهو میخورم از خفگی در بیام،

البته روزی یذره غذا میخورم،ولی واقعا یه ذره،نمیتونم.

الانم برم یه لقمه یچی بخورم راست میگی واقعا

یه لقمه بهتر از نخوردنه

یادم نمیاد سال 85 بود. ولی یادمه شوهرم خیلی گشت تا پیدا کرد. دکترتو حتما عوض کن. 

بعدش خوب شدی؟؟

چند بار زدی؟علایمت قبلش چی بود؟بی اشتهایی،تهوع،درد نعده،سوزش،همه اینا؟؟

بعدش خوب شدی؟؟ چند بار زدی؟علایمت قبلش چی بود؟بی اشتهایی،تهوع،درد نعده،سوزش،همه اینا؟؟

همه رو داشتم. تا اسید معده رو هم بالا می آوردم خیلی سخت بود. اون امپول ها بعد از دو سه روز حالمو بهتر کرد یادم نمیره بعد از چند ماه یه کم عدس پختم خوردم و پس ندادم از ذوقم چقدر گریه کردم. ولی کم کم بهتر شدم. 

همه رو داشتم. تا اسید معده رو هم بالا می آوردم خیلی سخت بود. اون امپول ها بعد از دو سه روز حالمو بهت ...

ای جونم خداروشکر

منم چند روزه بالا نمیارم اما بدتر شدم،هم دردم بیشتر شده هم سنگینیم و آزار معده

قبلش بالا میاوردم،یا حتی فقط زرداب بالا میاوردم،یا عق خالی میزدم یکم سبک میشدم

اما الان فقط حالتشو دارم

پشت تنم،پشت معدم یجوری درد میکنه که نگو خواهر،

انگار با چوب زدن به پشتم