2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور قبل از پریودی مثبت شد

3842 بازدید | 121 پست

من چند ساله ک منتظر نی نی هستم..هروقت عقب میزدم از مارک مدیکور استفاده‌میکردم ک منفی میشد وپری میشدم.ماه قبل دارو استفاده‌کردم عقب زدم بی بی مدیکور زدم منفی بود..ولی امروز‌ک‌27پری بود زدم‌یه خط کم رنگ افتاد بنظر شما کاذبه ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اين ماه زدم يروز مونده به پري هاله كمرنگ انداخت اما به چند ساعت نكشيد پريود شدم 😩😩😩

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

اگه زود هاله افتاد احتمال زیاد مثبته فردا هم یدونه دیگه امتحان کن

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔