2777
2789

این موضوعی ک میگم خیلی اذیتم میکنه و خیلی تا الان جنگ اعصاب داشتم با شوهرم لطفا پس جدی و راه حل درست بدین 

شوهر من خیلی سرده توی رابطه با من مثلا ما شده 5 ماه رابطه نداشتیم اون یکم تنوع طلبه و یبار خودش گفت از دهنش پرید ک گذشتش با خیلی ها رابطه داشته.من از لحاظ ظاهر خوبم و از نظر تیپ یه زایمان داشتم ولی قدم بلنده فقط شکم دارم .اینارو میگم چون بعضی ها شاید سوال براشون پیش بیاد .

من خسته شدم خیلی باهاش حرف زدم اولا بیکاری و کارشو بهونه کرد و مشغله ذهنی و الانم بعد 4 سال ک این مدلیه و نمیتونه توجیه کنه ک مشغله داره  میگه ک تو وقتی میام خونه ناراحتی ی جوری حرف میزنی ادم حسش میره (من فقط وقتی ناراحتم اونم ناخواسته ک از وظیفه هاش از جمله نیاز جنسی خودشو میکشه کنار) و بعصی وقتام توی اون شزایط خوبم تا ببینم باز بهونش چیه .عصبی شدم میخوام درست شه من ادم گرمی هستم نمیتونمم جور دیگه نیازمو رفع کنم چون این حس و فقط ب اون دارم و به هیچ طریقی هر چی ک فک کنید نمیتونم .اونم سرد بیخیال شبا میره تو حال میخوابه منو دخترم ک 6 ماهشه تو خواب ..

اینم بگم ک با حرف خر میشه فقط .ولی برا رابطه ک نمیشه خودتو تحمیل کنی بهش .الان میخوام بهش پیام بدم برا امشب چ جوری بگم ؟! 

و یه راه حل کلی هم بهم بگین

مگه مرد سرد مزاجم داریم؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکل ، نیاز ب درمان ریشه ای داره  !!!!

کاش مشاور روابط زناشویی برید با هم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگر بلد نیستیم راهنمایی کنیم 

لازم نیست حتما کامنت بذاریم

سکوت کنیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من نمیدونم ..استارتر ببخشید .بچه ها بیاید جواب سوال من رو بدیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2321716/همتون-بیاید-نظرتون-رو-بگید-قرص-سیپروترون?postId=76817867

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

من اینجور مواقع از قبل یه چیزایی میگم

مثلا میگم رفتم اپیلاسیون بیا هلو رو تحویل بگیر.. شوخی رو قاطیش میکنم 

میگم زودی بیای که دارم دیوونه میشم... ازین حرفا

یا مثلا آخر لیست خرید اونو میگم