این موضوعی ک میگم خیلی اذیتم میکنه و خیلی تا الان جنگ اعصاب داشتم با شوهرم لطفا پس جدی و راه حل درست بدین 
شوهر من خیلی سرده توی رابطه با من مثلا ما شده 5 ماه رابطه نداشتیم اون یکم تنوع طلبه و یبار خودش گفت از دهنش پرید ک گذشتش با خیلی ها رابطه داشته.من از لحاظ ظاهر خوبم و از نظر تیپ یه زایمان داشتم ولی قدم بلنده فقط شکم دارم .اینارو میگم چون بعضی ها شاید سوال براشون پیش بیاد .
من خسته شدم خیلی باهاش حرف زدم اولا بیکاری و کارشو بهونه کرد و مشغله ذهنی و الانم بعد 4 سال ک این مدلیه و نمیتونه توجیه کنه ک مشغله داره  میگه ک تو وقتی میام خونه ناراحتی ی جوری حرف میزنی ادم حسش میره (من فقط وقتی ناراحتم اونم ناخواسته ک از وظیفه هاش از جمله نیاز جنسی خودشو میکشه کنار) و بعصی وقتام توی اون شزایط خوبم تا ببینم باز بهونش چیه .عصبی شدم میخوام درست شه من ادم گرمی هستم نمیتونمم جور دیگه نیازمو رفع کنم چون این حس و فقط ب اون دارم و به هیچ طریقی هر چی ک فک کنید نمیتونم .اونم سرد بیخیال شبا میره تو حال میخوابه منو دخترم ک 6 ماهشه تو خواب ..
اینم بگم ک با حرف خر میشه فقط .ولی برا رابطه ک نمیشه خودتو تحمیل کنی بهش .الان میخوام بهش پیام بدم برا امشب چ جوری بگم ؟! 
و یه راه حل کلی هم بهم بگین