2777
2789
عنوان

خیلی بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 90 پست
ینی شوهرتم نمیدونسته عروسی داداششه؟

برای سلامتی دخترت ده تا سوره توحید میفرستم انشالله زود زود خوب بشه

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگفته ، حتی دخترعموشو دیده شوهرم اون گفته میگن فلان روز عروسیه مبارکه شوهرمم گفته من خبرندارم&nbs ...

بیچاره شوهرت چقدر دلم سوخت... یعنی به خاطر دخترش اینجوری پسرشو ضایع کرد

واقعا متأسفم

🖤

بنظر من برید خیلی هم شیک کنید برید

ولی خدایی من اگه جای شوهرت بودم یه حال اساسی از خانوادم میگرفتم

کاملا بی ارزشش کردن

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
چیکار کردی؟بگگو یاد بگیریم

عروسی خودمو هیچکدوم از فامیلاشونو دعوت نکرد شوهرم.چون راه دورم.خونه داشتیم ولی ندادیم بهشون.اونام فقط واسه شام اومدن و رفتن.البته چون انتظار داشتن همه هزینه هاشونو شوهرم تقبل کنه و اون زمان اوج مشکلات مالی شوهرم بود.شوهرمم قبول نکرد

من همین یه دونه ام!
بیچاره شوهرت چقدر دلم سوخت... یعنی به خاطر دخترش اینجوری پسرشو ضایع کرد واقعا متأسفم

بعد شوهرم انقدر مهربونه ، با این اوصاف باز احترام پدرو مادرشو داره 

ولی حتی دامادشونو ترجیح میدن به شوهرم

برای سلامتی دخترت ده تا سوره توحید میفرستم انشالله زود زود خوب بشه

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

مشکوک به تشنجه هنوز هیچی معلوم نیس

دعا کن چیزی نبوده باشه😢

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 

چه تو مردانه ی زنونه اعلام کنید خبر نداشتین اما با لبخند با فامیلها پدر شوهرت حرف بزن که مادر شوهرت بیشتر بترکه عمه ها و زن عموها منظورمه

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘