2777
2789

کمک کنید دوستان

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونایی ک نفر اول گفت منم میزنم عالیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وقتی جوجه هم آماده شد توی قابلمه ای ک جوجه های داغ رو میریزی.زیرشون ی نصف کره بنداز و نون هم روش.واااای انقد کیف میده.دلم خاست.

بعدش میتونی مواد مرغتو سرخ کنی کنار جوجه بزاری اونم عالیه مزش

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁

اگر می خوای زعفران بزنی این نکته ای رو که می گم حتما رعایت کن پشیمون نمی شی

مرغ هارو که خرد کردی و شستی و آبش رفت قبل از هر چیزی اول زعفرانشو بزن و بزاز یک ساعت تو یخچال بمونه

بعد یک مقداری روغن مایع بریز روش و خوب مخلوط کن و باز هم بزار نیم ساعت بمونه و بعدش هرچیزی که خواستی اضافه کن

دلیلش هم اینه که زعفران کامل به خرد جوجه می ره و نمی رو تو موادی که بعدا می ریزی دور و فایده ای نداره زعفرانی بشن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

من با این دستور درست میکنم ترد و آبدار میشه

اول به مرغا زعفرون میزنم یک ساعت بمونه

بعدش چند قاشق روغن مایع میزنم مرغا رو کاور کنه 

یک ساعت بعد پیاز و فلفل دلمه ای ( حتما خلالی باشه )ادویه و آبلیمو میزنم

یک روز داخل یخچال بمونه تا کامل مزه دار شه

عزیزم یه راه فقط داره

پیاز رو رنده کن آبش رو بگیر 

ماست و سس مایونز رو بزن تا یکدست بشه،بهش ابلیمو و فلفل سیاه اضافه کن و نمک ،پیاز رو اضافه کن و زعفرون خیلی زیاد،و روغن مایع،اینقدر هم بزن تا یکدست بشه

اصلا فلفل دلمه و این چیزا نریز طعمش رو به هم میزنه،مرغارو استخوناشو در بیار یکسان خورد کن بریز توی مواد ،مرغا باید غرق مواد بشن،یک شب باید توی مواد بمونه بعد سیخ بگیر ،عالی میشه ترد و خووشرنگ و خوشمزه،موقع کباب کردن هم نباید آتیش رو باد بزنی باید بذاری آروم با شعله ی ملایم ذغال کباب بشن

من اول چند ساعت میزارم تو زعفرون غلیظ تا حسابی رنگ بگیره

بعد فلفل دامه ای و سیر و پیاز خلالی میزنم بهش بازم چند ساعت بمونه

موقع پختنشم بهش نمک میزنم

اگه از اول بهش پیاز اینا رو بزنی رنگش کم میشه اما اینجوری رنگشم حسابی قشنگ میشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834