2777
2789

مدتیه .تنبل و بی حوصله شدم.ناامید شدم  وفکرای منفی مدام میاد سراغم .خواب راحت ندارم.هرکار میکنیم نمیتونیم قرضامونو بدیم شوهرم هر چی میدوعه دنبال کار پیدا نمیشه میل به رابطه خییییلی کم شده از طرف من.انگاری یه چیزی داره مغزمو میخوره .دارم حتی از دین زده میشم و بنظرم همه چی پوچه.تورو خدا اگه کسی راهکاری داره بیاد بگه

عجب صبری خدا دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اصلا دست و دلم به قران نماز نمیرا قبلا ااینجوری نبودم

برو مشاور ولی سراغ اینچیزا نرو

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

برامنم دعا درست کرده بودن. مث روانیا شده بودم. چنبار خواستم خودکشی کنم و ی بارم کردم. رفتم پیش ی دعا نویسن چین نمیدونم‌ ‌. 3 روز برام نماز خوند و خوب شدم‌ و اینم گفت ک ی بچه جن رو لگد کردی و اونام دارن اذیتت میکنن

در زندگیه من از مُحبت هیچ خاری گل نشد ...