2777
2789
عنوان

خانمهايي كه در اقدام هستن بيان

134 بازدید | 13 پست

خانمهايي كه درحال اقدامين بيايين براي هم دعا كنيم

زودتر نتيجه بگيريم

من رو همه به صبور بودنم ميشناسن ولي نميدونم چرا توي اين دوماه كه دارم اقدام ميكنم اينقدر كم طاقت شدم

خدايا خودت به حال هممون نظري كن🙏🏻

براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿

دوماه😐😑😐

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶ ساله منتظرم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دوماه😐😑😐

آخه خيلي بچه دوست دارم بعد از٦سال ازدواج دلم واقعا براي بچه پر ميكشه

دلم زودتر از اينا ميخواست سنمم داره ميره بالا نگرانم

منم ۶ ساله منتظرم

الهي بزوديه زووووود نتيجه بگيري عزيزم الهي انتظارت بزودي تموم بشه

منم چهارساله اقدامم . به منم دعا کنید

عزيزم من اينقدر محتاجم دعام و بنده روسياهي هستم 

قابل باشم چشم بحق جدم الهي دامن همه آرزو دارا به زودي سبز بشه و خدا بچه هاي سالم و صالح به هممون بده

اونایی که تازه اقدامم عجله نکنن معمولا سه چهار ماه طول میکشه منم مثل شما بودن ان شاالله خدا به حق بی بی فاطمه زهرا به همتون بچه های سالم وصالح بده😚😚😚😚😚