2777
2789
من هر چی زنگ میزنم مرکز رویان میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیس😢حتما باید حضوری وقت بگیرم؟

نمیدونم منم زنگ زدم همینجوری گفت نمیدونی کدوم مرکز بهتره

😍😍خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر چی زنگ میزنم مرکز رویان میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیس😢حتما باید حضوری وقت بگیرم؟

وقت بگیری؟؟ اگه پرونده نداری که نمیشه.. 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
من باید میکروکنم همسرم باید عمل میکرو تسه انجام بده اونجا عمل میکنن؟

من هر دوی اینا رو اونجا انجام ذادیم هم عمل تسه هم میکرو.. دو ماه پیش.. 

اره عزیزم ازو بود

چه خوب که باراول مثبت شدین من ناحالا دوبارانتقال منفی داشتم توابن سینا میخاستم یابرم رویان یاگاندی حالا موندم بین این دوتا نمیدونم کدوم بهتره

😍😍خدایا شکرت
چه خوب که باراول مثبت شدین من ناحالا دوبارانتقال منفی داشتم توابن سینا میخاستم یابرم رویان یاگاندی ح ...

یعنی ازو بودین تو ابن سینا انجام دادین کامل؟ اخه اونجام کمتر از رویان نیست.. حتی مجهزتره.. گرونه اخه.. مارفقط واسه ارزونیش رفتیم رویان.. پول همینم قرض کردیم.. ابن سبنا چقد گرفت ازتون؟ 

یعنی ازو بودین تو ابن سینا انجام دادین کامل؟ اخه اونجام کمتر از رویان نیست.. حتی مجهزتره.. گرونه اخه ...

اره عزیزم همسرم ازو ا سپرمیه توای بن سینا انجام دادیم راستش پزشکاش زیادی خودشونا میگیرن درست با ادم حرف نمیزنن اون ماماهای کناردستشون هم فقط دعوا میکنن اصلا خوشم نمیاد دیگه برم اونجا زورشون میادیه سوال جواب بدن.دوسال پیش 6میلیون برا پانکچرو انتقال اول امسالم 3میلیون برا انتقال دوم هزینه کردیم

😍😍خدایا شکرت