2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نفع زن براي پرداخت يكجا حكم صادر ميكنه و مرد تقاضاي اعسار و تقسيط ميكنه و مهريه قسط بندي ميشه يه بخشي هم پيش قسط ميدن و بعدم اجراييه صاد ميشه و زن ميتونه حقوق و همه اموال رو توقيف كنه

بيشتر از ي ماشين و ي خونه داشته باشن ازش ميگيرن اگر ن در نهايت هر شيش ماه ي سكه اگ خوش شانس باشي

تازه گاهي هم مرد ميگ مهريه ميدم ب شرطي ك تمكين كنه

ميك مهر ميدم طلاق نميدم

طلاق بخواي ميك مهريه ت رو ببخش تا بدم

خلاصه بايد مدرك و سند برا تصميم طلاق داش

درجرين شما ك نيستم استاتر ان شالله كار كسي ب طلاق نكشه

....‌

سلام 

راستشو بخواین خیلی دلم شکست و ناراحت شدم از شما بابت توهین های زشت و دعای بی ادبانه تون راجع به من .شما نوشته بودید مرده شور ریخت منو ببره‌

من در ازاش کلی دعای خوب براتون کردم ولی یکم که تاپیکاتونو دیدم متوجه شدم شما حال مناسبی ندارید و گویا تو وضعیت سختی هستید اما یادتون باشه دیگران هم که به قصد کمک حرفی به ما می زنند که شاید به مزاقمون خوش نیاد خودشون ممکنه تو شرایط سخت تر از ما باشن و لازم نیست هرچی به دهمون میاد به مردم بگیم.

آرزو می کنم خدا گره از مشکلات همه باز کنه اما من بعد که خواستید توهین یا نفرین ناحق بکنید کسی رو مراقب باشید دامن خودتونو نگیره.

سلام  راستشو بخواین خیلی دلم شکست و ناراحت شدم از شما بابت توهین های زشت و دعای بی ادبانه تون ...

شما چقد گیری .من زندگیم ماهه و سوالای اینجا فقط واس من نیس و کسی ازم پرسیده ک میپرسم شما چقد بیکاری ک تایپک های منوپیگیری اصن من فراموشتون کرده بودم .ن من نفرین  کردم ن چیزی چون مهم نیسی برام .خودتو درگیر من نکن

در ضمن شما ۲۸ سالتونه و من یک خانم ۱۹ ساله هستم. پس بهتره دقت کنید از این به بعد طرف شما کیه و هرچی ...

چیکار کنم تو تایپکم نباشی .خنده ام میاد به این سطح فکرت ؟دامن منو نفرین تو گرفته؟؟؟

در ضمن شما ۲۸ سالتونه و من یک خانم ۱۹ ساله هستم. پس بهتره دقت کنید از این به بعد طرف شما کیه و هرچی ...

واااای شما مریض روانی هستی ودتو حتما به یک دکتر نشون بده .شما کلی مزخرف گفتی شما در حدی نیسی ک اصن من فک کنم به شما برو پی زندگیت انقد دنبال من نباش فضولی

واااای شما مریض روانی هستی ودتو حتما به یک دکتر نشون بده .شما کلی مزخرف گفتی شما در حدی نیسی ک اصن م ...

خانم محترم حرف دهنتون رو بفهمید

سه چهار بار تکرار کردین بیمار روانی هستی بهتون چیزی نگفتم

شما بدبخت تر از اونی هستی که بخوام باهاتون حرف بزنم 

گنده بک بی خاصیت از سنت خجالت بکش

بیمار روانی هم خودتی