2777
2789

بچه ها خیلی دلم گرفته از دست کارای شوهرم بخدا دلم میخواد بمیرم شاید مرگ منو نجات بده

یک هفته پیش تولدم بود که شوهرم کلا یادش رفت تا شیش و هفت عصر که خودم بهش گفتم تولدمه که بهم گفت ول کن بابا تولد چیه. من توی چه فکری هم تو توی چه فکری بعد هم قهر کرد.یکی دوساعت بعد رفت بیرون با گل و کیک و یه گوشواره طلا برگشت. من واقعا خوشحال شدم میدونستم دستشم تنگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز واقعا روز سختی داشتم از صبح که بیدار شدم ساعت نه شروع به تمیزکاری کردم پسرم خیلی شیطونه ناهار درست کردم درس باهاش کار کردم خلاصه رفت مهد ساعت دوازده منم یکسره شروع کردم به کار کردن شغلم تو خونست تقریبا تا ده شب حالم واقعا بد بود و تهوع و سرگیجه داشتم

بعد شام درست کردم شوهرم اومد اخماشم توهم بود همیشه همینطوریه و حالت طلبکارانه و قهر داره گفتم خیلی خستمه گفت از بس دادی سکوت کردم چیزی بهش نگفتم. بعد هم به پسرم گفت گه تو گور ننت انقدر اذیت نکن

خلاصه کلی حرفای زشت و متلکای زشت بهمم گفت بجای که تا دوازده بخوابی چت کنی پاشو زودتر کاراتو بکن یه فحش زشت هم پشتت داد دیگه واقعا مغزم نمیکشید از این همه حرفای زور و حرفای زشت خلاصه خوابیدم دیدم رفته سرگوشیم داشت زیرو روش میکرد

بعد شام درست کردم شوهرم اومد اخماشم توهم بود همیشه همینطوریه و حالت طلبکارانه و قهر داره گفتم خیلی خ ...

از بس دادی؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

گفتم چرا اینقدر منو اذیت میکنی چرا فحش میدی چرا تهمت میزنی گوشیمو چک میکنی مگه شک داری گفت اره گفتم اگه من اینقدر بدم که تو میگی چرا طلاقم نمیدی گفت گوشواره هاتو دربیار تو لیاقت نداری