2777
2789
عنوان

کممممممک

153 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

امروز داشتم از در میومدم بیرون شکمم (یکم بالاتراز ناف سمت چپ)خورد ب دستگیره ی در البته خیلی محکم نخورد ولی نگران شدم جفت طوریش نمیشه ؟؟؟؟؟😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

مگه الکیه؟؟؟

زنداداش من اینقدر شکمش میخورد اینطرف اونطرف، همیشه کبود یود.بهش میگفتم دماغ بچه ات کج و کوله میشه

الان پسرش کلاس سوم ابتدایی، صحیح و سلامت تشریف دارن

شما محض راحت شدن خیالتون، صبح برین مرکز بهداشت

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

اینجا بیای بپرسی یا بیخود نگرانت میکنن یا الکی خیالتو راحت میکنن. الانم ب خودت استرس نده تو بدترین حالت هم باشی تا یه ساعت و نیم دیگه ک برسی ب دکتر اتفاق خاصی نمیوفته