2777
2789
ایشالا که مبارکتون باشه نمیدونم حقوقتون چنده   خرج و خوراکتون چه جوریه که با یه سال تونستید خون ...

خیلی کم خرج خوراکمون کردم.اکثرا تو این مدت غذاهای ساده و تخم مرغی یا نونی خوردیم.البته هدف من بهیچ عنوان خونه نبود بلکه خرید ماشین شاسی بلند بود اما با حامله شدنم خانواده ها پاروگلومون گذاشتن که حتما خونه بخرید.برخلاف میلم بود.

موقع خواستگاری پدرشوهر ومادرشوهرقول خونه داده بودن ولی بعدن زدن زیرش وبه خواب زمستانی رفتن🙄شرط بابامم خونه بود چهارسال پیش شوهرم ماشینشوفروخت از دوجام وام برداشت سی میلیونم بابام خدا خیرش بده کمکمون کرد یه اپارتمان نقلی خریدیم بعد دوسال عوضش کردیم اومدیم مرکز شهر جایبزرگتر ماشینمونم خریدیم وامم کم کم داره تموم میشه خداروشکر🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم . ما ازدواج که کردیم رفتیم مستاجری ۲۵ داده بودیم ماهی ۲۰۰ .بعد یک سال و ۶ ماه که رفتیم بن ...

اطرافیان ما همه ش دارن از مون می گیرن واسه عروسیم با اینکه شوهرمم سرباز بود یکی از جاریم گفته بود طلا کادو ندید چون عروس بر می داره بعد امسال عروسی دخترش از ما توقع طلا داشتن 😟😟😟😟

الحمدالله بابام خريد برامون قبل عروسى. الانم  باردارم و قصد داريم يه بزرگتر بخريم، خداكنه به زودى گيرمون بياد. قيمتها سر به فلك ميكشه تو تهران😣😣

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

موقع ازدواج که پدرشوهرم لطف کرده بود بعدشم یکم شوهرم  کنار گذاشته بود یکمم من بهش کمک کردم یکمم از پدرش قرض گرفت یه واحد دیگه گرفتیم  به جز خونه خودمون  اونم دادیم رهن پول پدر شوهرمو از پول رهنی که گرفته بودیم  دادیم 

ممنون عزیزم ما دست تنهاییم کلا همه چیو خودمون ساختیم بازم روزیمون دست خداست هر چی خودش بده راضی ایم

شرایط ماهم اینجوری هیچ کس حمایت مون نکرده تازه شوهرم داره اطرافیان شو حمایت می کنه بازم پشت سرش بد می گن

مرسی . آره ماهم الان میخوایم عوض کنیم اما دیگه رو هیچ کس نمیتونیم حساب کنیم چون یه بار دادن بهمون باید فقط وام برداریم.وامم که خیلی برگشتش زیاده خدا به داد همه برسه الان یه ۷۰ متر بخوایم بگیریم خونه رو بفروشیم ۵۰ هم وام میخوایم