۳سال بعد ازدواج ولی تو کل ۳سال که برای خونه جمع نکردیم.کلا یکونیم سال طول کشید.قبلش ال نود خریدیم.توی اون یکونیم سال رفتیم یه زیرزمین متراژ بالا که زیرزمین بودنش خیلی توذوق نزنه ولی یه خواب بود.پیش و اجاره کمتری نسبت به قبلی دادیم.توی اون یکونیمسال گذشته کمتر خرید کردم.از لحاظ خوراک و پوشاک کم مصرف کردیم ولی مسافرت رو به اندازه کافی و مناسب رفتیم.چون واسه کارکردن روحیه میخواستیم.حقوق کامل من بعلاوه نصف حقوق همسر مستقیما میذاشتم توحساب وام.با گرفتن وام از روی اون حساب و فروش ال نود خونه رو ۲۰روز پیش خریدیم.الانم یه پراید و یه پژو ۴۰۵ خریدیم.یعنی کل پولی رو که داشتیم خرج خرید خونه نکردیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما تو یه شهر کوچیکیم. طبیعتا پول کمتری میخاد بنسبت جاهای بزرگتر. من پول خونه رو با کار کردن خودم یمدت بعلاوه طلاهام.حتا سرویس عروسیم که خودم خریده بودم و حلقه شوهرمم دادیم.
سلام عزیزم . ما ازدواج که کردیم رفتیم مستاجری ۲۵ داده بودیم ماهی ۲۰۰ .بعد یک سال و ۶ ماه که رفتیم بنگاه رهن کامل خونه بگیریم همه گفتن بخرید وام بردارید . ما هم یه جا رو دیدیم طرفم پول لازم بود خودمون قرعه کشی داشتیم ۲۰ میلیون بود دراومده بود ۲۵ که رهن مستاجریمون بود ۱۰ هم جمع کرده بودیم شد ۵۵ لومدیم ۵۰ وام برداریم خانوادهامون نزاشتن ۱۰ بابام داد ۱۰ پدر شوهرم ۱۰ خاله همسرم ۱۰ عموی همسرم تونستیم خونه بخریم ۵۵ متری الان دو سال و نیمه خونه دار شدیم و قرض عمو و خاله همسرم و تموم کردیم میخوایم برای باباهامون و شروع کنیم دادن ماهی ۷۰۰ میدادیم بهشون تا تموم شدن .حالا نی نی میخوایم فکر عوض کردنشیم خیلی سخته و گرونه خونه .
ممنون هر سال مثلا یه کم پول رهنمون رو بالا میبردیم که اجاره کم بدیم ولی. دیگه بچه که اومد خرجمون زد بالا زیاد نتوانستیم پس انداز کنیم خدا کمک همه کنه الا نم همینقدریم که دست صاحب خونه داریم خیلی بی ارزش شده
۳سال بعد ازدواج ولی تو کل ۳سال که برای خونه جمع نکردیم.کلا یکونیم سال طول کشید.قبلش ال نود خریدیم.تو ...
ایشالا که مبارکتون باشه نمیدونم حقوقتون چنده خرج و خوراکتون چه جوریه که با یه سال تونستید خونه بخرید ولی اگه توانشو دارید بازم تلاش کنید انشاالله خونه های بیشتر و بهتری هم بخرید مبارکتون باشه