2777
2789

دردام زیاده یکیش اینه که نامزدمو ک بهم خوردع هنوز دوسش دارم و منتظرم برگرده😔همه فکر میکنن من فراموشش کردم دارم دغ میکنم از تهمتای بقیع

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻
😳😔😔😔😔 لعنت ب این مسئولین ما..چیز دیگه ای نمتونم بگم باور کن😥

وضعشون عالی بود 

امسال بابام بد اورد 

خونه و زندگیو همه ب باد فنا رفت 

مامانم خیلی مظلومه 

کاش داشتم بهش کمک کنم

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.اون ماشالله بلند قد و خوشگل اما من برعکس.نمیدونم چکار کنم.نمیدونم بهش بگم یا نه.حتی امشب خواب ندارم.میترسم شوهرم همش به این اختلاف ها فکر کنه.تو عقدیم.خیلی حالم بده.جاری هام همه خشگل تر از منن و بلندقدتر اما من اینطور.خیلی دلم گرفته.

نفسم به نفست بنده

همش خداروشکر میکنم بخاطر پدرومادرم سلامتیم بچم شوهرم.ولی شرایط مالی بد واقعا کلافم کرده ای خدا تاکی سختی وبی پولی ای خداااااااا

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

خوب حتما دوست داره كه انتخابت كرده

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون

دردهـــایی کہ در قلبمه همیشه فکــــرم ناراحــت قلبــم سنگین جوابهایی که نتونستم بگم حرفهایی که تو دلم موند ارزوهــای رفته بربــــاد   فرصتهای از دســت رفــتـہ دل پر از حسرتمــ     و،،،،،،،خیلۍهاےدیگه از کدومش بگـــــم

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

خیلی زیاده کدومو بگم😢بزار بین منو خدا بمونه 😔

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

اینکه فقط لیسانس دارم.اینکه با شیطنت درس درست درمون نخوندم.اینکه با یه ادم معمولی ازدواج کردم.اینکه نمیتونم جواب آدمارو بدم.اینکه پدرم دوست نداره بیاد خونه ما.اینکه بی پولم.بیکارم.....

خدایا مرسی که بجای اینکه مچمو بگیری دستمو گرفتی  
من خیلی ناراحتم.احساس میکنم من و شوهرم بهم نمیایم.خیلی همو دوست داریم.امااون تحصیلات داره من ندارم.ا ...

اینجوری فک نکن عزیزم مطمئن باش اگه شوهرت نپسندیده بودت یا دوست نداشت نمی اومد خواستگاریت؛ قوی باش دختر ؛روی نقاط مثبتت تمرکز کن

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"