2777
2789
همسنیم ک اصلا از وقتی وارذ این سن شدم بدتر شدم میگم خدایا من کجای زندگی ام دوستام با بچه هاشونن من ...

عین من .من انقد بی مهری میبینم که خدا شاهده دلم بد گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 8ماه پیش بابامو ازدست دادم از اون روز دیگه روی خوشی ندیدم برادر نوجونم همش مریض شده مادرم تواوج جوونی پیرشده برای همه ی دردامون دکترمیگه فقط افسردگی میگه بایدسیاه دربیارید جو خونه عوض بشه ولی خب سخته مخصوصا که مایهو بابارو ازدست دادیم

توکلت به خدا باشه گلم.انشالله دامن تو هم زودی سبز میشه.برات صلوات فرستادم

انشالله،خدا دامن هر زنی که آرزوی مادر شدن داره سبز کنه .تشکر از مهربونیت عزیزم 😘🌹🌹

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی 🐣
من 8ماه پیش بابامو ازدست دادم از اون روز دیگه روی خوشی ندیدم برادر نوجونم همش مریض شده مادرم تواوج ج ...

خدا مادرتو برات نگه داره عزیزم الانم نعمت بزرگی داری بخاطر اونم ک شده بلند شو کم کم بهتر میشی

خداخودش میدونه،دوسدارم نگاه گرمشوبه زندگی خانوادم بندازه وخوش وسالم باشن.امروزرفتم دوسدخترشوهدمودیدم،ولی هیچ حسی نداشتم هیییییییییچی حتی سرسوزن بدم بیاد،ازش متنفرباشم،ازجلوم ردشدمثل همه دخترای دیگه که ردمیشن.حس میکنم سنگ شدم روحم مرده،یه جسم متحرک بیمارازم مونده.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
من الان تاپیکاتو خوندم متاهلی ک فکر کردم مجردی پس چرا میگی تنهایی عزیزم

خب بعضی شرایط هست .خیلی سخته با وجود همسر تنها باشی باز تو مجردی و تنها یی طبیعیع من نه

همه فقط مادرشونو دوس دارن ولی من به دلایل قابل قبولی هم دوسش دارم هم ازش متنفرم

پدرمم همینطور

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎